Knitmandu

Knitting through the world

Little Hannah’s kyse

Jeg er ret pjattet med hjemmestrik, som minder om noget fra 1920’erne eller 1950’erne. Vintage-strik hedder det vel. Derfor er jeg også ret vild med flere af opskrifterne fra den nye strikkedesigner, Rikke Ørum, som har åbnet webshoppen, Little Edith’s Knit, hvor hun sælger sine egne mønstre, der alle emmer af nostalgi (du kan se hendes fine designs lige her).

Den første af hendes opskrifter, som jeg har strikket, er den skønne Little Hannah’s Kyse. Opskriften er nem og kan varieres på mange måder. Her har jeg strikket den med rillemønster, men jeg er allerede i gang med en version mere med hulmønster. Da jeg stadig havde garn tilbage, har jeg valgt at strikke et par små luffer til. Jeg har brugt Lene Holme Samsøes opskrift på vanter i “Babystrik på pinde 3½-4″, men ændret mønsteret, så det passer bedre med kysen. Jeg har strikket kyse og vanter i Drops BabyAlpaca Silk, som er blødt som smør, og jeg glæder mig til, at der på et eller andet tidspunkt dukker en lille pige-baby op i omgangskredsen:-)

I just finished this sweet little bonnet from a new knit designer, whose vintage patterns can be purchased on her webshop, Little Edith’s Knit (right here). This pattern is called Little Hannah’s Kyse (not yet available in English, unfortunately) and it is a lovely and easy knit. I have paired it with little mittens, since I still had some yarn left. The bonnet and mittens are knitted in Drops BabyAlpaca Silk, which is such a lovely and soft yarn. I am already working on yet another bonnet, so this is probably not the last time that Little Edith’s Knit appear on my blog:-)


Kommentarer

11 svar til “Little Hannah’s kyse”

 1. @ordvild Avatar

  Årh hvor er det en fin kyse. Og tak for tippet med opskrifterne. Det skal klart tjekkes ud.

 2. @ordvild Avatar

  Årh hvor er det en fin kyse. Og tak for tippet med opskrifterne. Det skal klart tjekkes ud.

 3. Mette Avatar

  Ih, den er rigtig sød:)

 4. Mette Avatar

  Ih, den er rigtig sød:)

 5. Citronmoster Avatar

  Den er yndig. Tak for link til designer 🙂

 6. Citronmoster Avatar

  Den er yndig. Tak for link til designer 🙂

 7. Ingrid Avatar

  Mang tak, Liv. Ja, det er bare så skønt, når man finder nye spændende opskrifter:-)

 8. Ingrid Avatar

  Mange tak, Mette:-) Gad virkelig også godt at kunne teste den på en baby, men mon ikke der dukker en op før eller siden, enten blandt venner eller familie:-)

 9. Ingrid Avatar

  Mange tak. Og ja, det er dejligt med nye designere, der kan inspirere:-)

 10. gugge/Katrine Avatar

  Hvor er det altså bare et rigtigt sødt sæt!!!

 11. Ingrid Avatar

  Mange tak, Katrine:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *