Knitmandu

Knitting through the world

Momo cardigan

Først må jeg sige, at det ikke er nemt at få børn til at stille op til billeder i strik, når der er 30+ grader. Det kræver lidt bestikkelse, og det er alt andet lige nemmere at bestikke en snart 5-årig end en 2-årig. Derfor blev det også Alma, som fik lov at vise den færdige Momo cardigan frem i dag, og det kostede mig så et stykke chokolade.

Dog må jeg sige, at cardiganen pt. også passer Alma bedst, og den var oprindeligt tiltænkt hende, men undervejs synes jeg den så for smal ud, og i stedet strikkede jeg efter mål til Olivia, så hun vil kunne bruge den til efteråret. Men nu har Alma så en fin sommercardigan med 3/4 ærmer, og Olivia får en cardigan med lange ærmer til vinter. To fluer med et smæk, voila!

Mønsteret til cardiganen købte jeg for lang tid siden på Ravelry, hvor man ofte kan få opskrifterne lidt billigere, hvis man køber to eller tre fra samme designer. Så da jeg i sin tid købte mønsteret til Bloomsbury sweateren (en absolut favorit, som jeg har blogget om her og her), tilføjede jeg mønsteret til denne Momo-cardigan, og nu nåede jeg så endelig til den på min alenlange strikkeliste (du kan købe mønsteret her). Jeg har strikket den i det skønne Rasmillas Tykke Yndlingsgarn, som desværre er udgået og har brugt ca. 3 1/2 nøgle à 50 gram. Jeg har strikket en størrelse 4 år, på pind 5 men uden at følge længdemålene i opskriften, men i stedet målt efter Olivia med ekstra længde både i kroppen og ærmerne.

Jeg er faktisk ret vild med den og har allerede mange ideer til andre farver. Så I får den nok at se på bloggen igen:-)

I bought this Momo pattern on Ravelry a few years ago, but only just got around to knitting it this week. I used Rasmillas Tykke Yndlingsgarn, which unfortunately is no longer in production. I knitted a size 4 years old with extra length in the body and sleeves. It will fit Alma over the summer on those cool summer evenings in Denmark on our holiday, and then Olivia will have a cute cardigan for winter. It won’t be the last time I knit this pattern. You can buy the pattern on Ravelry here.


Kommentarer

8 svar til “Momo cardigan”

 1. Mette Avatar

  Ej, hvor er den fed:) Og som den klæ'r pigerne:) Altså, hvor ville jeg ønske jeg kunne strikke.

 2. Mette Avatar

  Ej, hvor er den fed:) Og som den klæ'r pigerne:) Altså, hvor ville jeg ønske jeg kunne strikke.

 3. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Mette. Du må bare finde en strikker i dit netværk, som vil hjælpe lidt, og så kommer man langt med internettet og youtube;-)

 4. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Mette. Du må bare finde en strikker i dit netværk, som vil hjælpe lidt, og så kommer man langt med internettet og youtube;-)

 5. @ordvild Avatar

  Ih den er ganske lækker. Har tjekket det første billede på Bloglovin-listen mange gange, med først nu vil min internetforbindelse korrespondere med din blog. Jubel.
  Jeg glæder mig til at se cardiganen i andre farver. Kh. Liv

 6. @ordvild Avatar

  Ih den er ganske lækker. Har tjekket det første billede på Bloglovin-listen mange gange, med først nu vil min internetforbindelse korrespondere med din blog. Jubel.
  Jeg glæder mig til at se cardiganen i andre farver. Kh. Liv

 7. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Liv, og godt at vores internetforbindelser endelig fandt hinanden:-) Irriterende når teknikken ikke virker. Og ja, jeg glæder mig faktisk også til at få den på pindene igen:-) kh Ingrid

 8. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Liv, og godt at vores internetforbindelser endelig fandt hinanden:-) Irriterende når teknikken ikke virker. Og ja, jeg glæder mig faktisk også til at få den på pindene igen:-) kh Ingrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *