Knitmandu

Knitting through the world

Når man elsker et mønster….

Jeg elsker Snøflak mønsteret fra Paelas og har vist det på bloggen flere gange (her og her og her), og nu har jeg altså strikket en sweater mere i samme mønster. Ja, det virker lidt fantasiløst af mig, men det er altså bare så fint! Og nu har jeg så en sweater klar til Alma til næste vinter:-)

Den er strikket i den tykke alpakka, som min veninde havde med til mig fra Bolivia (billeder af min store garnforsendelse viste jeg på bloggen her), og den er virkelig blevet blød og lækker. Og for at det ikke skal være løgn, så er jeg i gang med een mere til Olivia, så hun også har en klar til næste vinter;-)

I just love the snowflake pattern from Paelas and have shown the pattern on my blog several times (here and here and here), and I am a bit embarrassed to say that I have knitted a snowflake sweater again. This one is meant to fit Alma next winter and I used the lovely thick alpaca yarn, that my friend brought me from Bolivia last year. And I am a bit embarrassed to say that I am already knitting one more, so Olivia will have one next winter as well:-)Tags:

Kommentarer

8 svar til “Når man elsker et mønster….”

 1. @ordvild Avatar

  Det er altså også et ret fedt mønster, så jeg kan godt forstå at du bliver ved. Den ser blød og behagelig ud. Og modellen er bare en lækkermus 🙂

 2. Ingrid Avatar

  Mange tak, Liv 🙂 og ja, den er simpelthen så blød!

 3. Ingrid Avatar

  Mange tak, Liv 🙂 og ja, den er simpelthen så blød!

 4. Katrine/Små tanker Avatar

  Simpelthen SÅ SMUK, både trøje og Alma!

 5. Ingrid Avatar

  Ih, tak, kære Katrine 🙂

 6. Ingrid Avatar

  Ih, tak, kære Katrine 🙂

 7. Anonym Avatar
  Anonym

  Flot meget flot mønster

 8. Ingrid Avatar

  Mange tak 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *