Knitmandu

Knitting through the world

Shirley Bredal Strik fra Nepal

Herude i Nepal har jeg i løbet af de sidste par år fået nogle gode strikkeveninder, som jeg strikker med, sparrer med og hygger med. En af dem er Shirley Bredal, som er en dansk strikdesigner, der udvikler og producerer sin håndstrikkede kollektion her i Nepal. Det er skandinavisk design med et hint af vintage og under fairtrade vilkår. Du kan læse mere om Shirley og hendes kollektion i hendes webbutik lige her

Jeg er ret vild med hendes forskellige modeller, men jeg køber jo sjældent strik til pigerne, når jeg nu selv fylder deres garderobe op med hjemmestrik:-) Jeg er dog bukket under og har købt en smuk smock cardigan til Olivia i en skøn blød merino. Og så var vi tilmed så heldige, at Olivia fik den skønneste islændersweater i fødselsdagsgave fra Shirley, da vi holdte fest i sidste uge. Så nu er der lidt håndstrik i Olivias garderobe, som ikke er lavet af hendes mor, gisp!;-) Og endnu mere GISP – nu er min yngste lige pludselig 3 år!! Det kan jo ikke passe..det er jo nærmest kun et par dage siden, at hun kom ud få dage før december og berigede vores familie med sit skønne kærlige væsen <3 
PS. Indlægget er ikke sponseret, men blot et lille tip til andre tilhængere af smukt håndstrik, ikke mindst de læsere, som ikke selv strikker:-)
One of my friends in Kathmandu is the Danish knit designer, Shirley Bredal. Her collection is developed and made in Nepal and I love pretty much all of it. However, I seldom buy knitwear for the girls, since I make so many things for them myself. Nonetheless, I did buy a smock cardigan for Olivia the other day, and on top of that, Shirley came as a guest to Olivia’s birthday party last week and brought her a beautiful mustard sweater. Her designs can be found in her web shop right here.Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *