Knitmandu

Knitting through the world

Flere pilothuer…

Jeg strikker pilothuer på livet løs, men kan ikke rigtig ramme rigtig med størrelsen. Det er blevet til to huer til min fætters tvillingedrenge, som lige er blevet storebrødre. Drengene er lige fyldt tre, men min niece på 4 1/2 år kunne trække huen ned over øjnene! Jeg strikkede godt nok også en str 3-6 år, hvilket selvfølgelig dækker ret mange størrelser.
Nu har jeg så lige strikket een mere i en str 1-3 år, som var tiltænkt min kusines søn på snart et år…men den passer Olivia på snart 3 helt perfekt:-/ jeg tror, jeg bliver nødt til at lave een mere i netop denne størrelse og sende til tvillingerne. Og så må endnu een på pindene i str 6-12 måneder til min kusines dreng. Alle tre huer er strikket i Rasmillas Tykke Yndlingsgarn(50% bomuld/50% uld), som desværre ikke produceres længere. Opskriften er fra KlompeLompe og kan købes her.
Egentlig er jeg ved at være lidt træt af babystrik, men jeg har stadig et par gaver, som skal strikkes færdig. Og SÅ er det også tid til mere egostrik:-) 

I’ve been knitting woolen “pilot hats” as gifts, but am getting the sizes a bit wrong. The sizes span 3 years – the grey ones are size 3-6 years and the blue one is size 1-3 years. My versions probably fit in the older age scale, so I need to go down a size for each one to actually make a size 3 years and size 1 year. I’m getting a bit tired of knitting for babies, but have a few more pressies to do, before I can focus on knitting for ME:-)Kommentarer

4 svar til “Flere pilothuer…”

 1. @ordvild Avatar

  Hold nu op hvor er det en skøn hue. Virkelig lækkert mønster og gode finesser. Kunne jeg godt blive lidt forelsket i :o)

 2. Mette Avatar

  Ej, hvor er de bare søde de der huer. Så gad jeg godt mine unger lige var små nok til sådan en:o)

 3. Ingrid Avatar

  Mange tak, Liv:-) ja, jeg har også forelsket mig i den, men efter at have strikket fire stk er jeg også lidt mættet;-)

 4. Ingrid Avatar

  Mange tak, Mette. Og ja, sådan har jeg det også hver gang, der kommer en skøn ny opskrift på babystrik;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *