Categories
børnestrik Faunajakke håndstrik hjemmestrikket Paelas Rasmilla Rasmillas yndlingsgarn

Faunajakke In Action

Så var Alma lige frisk på lidt billeder med Faunajakken fra Paelas (se mit sidste indlæg her for mere info om Faunajakken). Det blev også til lidt fjollede billeder, ikke mindst fordi hun insisterede på at have sin lange sorte paryk på;-) Shortsene er fra Jeanette Green Design, og dem kan du læse mere om her. God weekend til alle:-) 
Here are some photos of Alma in her new Fauna cardigan from Paelas (check out my last blog post on the cardigan here). The photos have a bit of a silly factor as Alma insisted on wearing her black wig and making faces;-) I knitted the shorts for her over the summer, and you can read more about them here. Have a great weekend:-)


14 replies on “Faunajakke In Action”

Tusind tak, Anja:-) For mig er det sjoveste ved strik næsten de uendelige muligheder for at gå farve-amok, især når jeg strikker til børnene, som heldigvis også er ret farveglade:-)

Hej Ingrid.

Tusind tak for dine kommentarer inde på min blog. Hvor var det godt, at du gjorde det, for jeg kan nu se, at jeg ikke har fået din blog besøgt i lang, lang tid,
selvom jeg følger den. Det beklager jeg meget.
Du får godt nok strikket meget og flot håndarbejde du laver.
Skønne billeder af din datter i den flotte, flotte jakke.

Har desværre ikke kommenteret så meget hos dig den sidste tid, men synes at du har strikket så fine sager, på trods af dit svære år…- liker dem bare på IG :o)
Din datter må nyde at stå model – sjove billeder :o)

Tusind tak:-) Ja, der går desværre også lidt længe imellem, at jeg kommer forbi alle de andre skønne blogs (ja, endda langt imellem at jeg kigger på min egen, desværre). Men lidt er bedre end ingenting, ik?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *