Knitmandu

Knitting through the world

Drengestrik i pigefarver

For en uges tid siden viste jeg en lille babydragt frem på bloggen, som var strikket efter en opskrift i Charlott Pettersen’s bog “Den Store Guttestrikkeboka”, som på dansk hedder “Drengestrik” (du kan se billederne og læse indlægget her). Den havde jeg strikket i et lidt langhåret alpaca garn, så mønsteret trådte ikke rigtig frem. Derfor var jeg selvfølgelig nødt til at strikke den igen i et andet garn.

Denne version er strikket i Drops Babymerino i en lys rosa på pind tre. Jeg har strikket størrelse 6 måneder, men da jeg er gået en halv pind ned i forhold til opskriften, passer den nærmere str. 3-6 måneder (eller mindre afhængig af babyens størrelse:-)). Mønsteret træder rigtig fint frem, og det er bestemt ikke sidste gang, at jeg strikker denne lille romper. Jeg valgte dog at strikke rundt, men ramte ikke helt det rigtige “punkt” på for- og bagstykke, så jeg endte med alligevel at måtte sy 3-4 cm sammen i siden, så pasformen er nok ikke perfekt. Som med den tidligere version, har jeg valgt at strikke ribben i benene lidt bredere og sat trykknapper på i stedet for at sy den sammen i  skridtet. Den har ingen modtager endnu, men mon ikke der før eller siden dukker en lille pige op i omgangskredsen:-)

A week ago I showed a baby romper from Charlott Pettersen’s “Den Store Guttestrikkeboka” here on the blog (you can see the photos and read my post here). The yarn I used for that version didn’t really bring out the pattern, so I have now knitted the pattern again using Drops Baby merino, which works very well. I don’t have a recipient for this little baby suit, but I imagine a little girl will appear somewhere in our circle of friends and family in the not too distant future.


Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *