Knitmandu

Knitting through the world

Olivia tester ny solskinsdragt

Sidste år strikkede jeg den fineste solskinsdragt til Olivia (se den her), som naturligt nok er blevet for lille nu. Jeg havde tænkt, at hun skulle have en ny i år, men jeg var ikke helt sikker på, om hun var blevet for stor til den slags dragt. I stedet gik jeg i gang med at strikke en til min niece, som fylder 1 år om et par uger.
Undervejs i strikningen syntes jeg dog, at den så ud til at blive for bred, så jeg valgte at strikke den lidt længere, for så kunne Olivia jo få den i stedet, hvis det så helt mærkeligt ud. Nu er jeg blevet færdig med den, og jeg synes bestemt, at den skal videre til min lille niece. Det kan så godt være, at hun først kan passe den til sommer (eller næste sommer:-o), og at den er lidt for lang i benene, men mon ikke det går alligevel. Og så må jeg også skynde mig at  få smidt noget på pindene, som min niece kan passe med det samme.

Olivia insisterede dog på at prøve den, så I får lige lidt billeder “in action” med en lidt for stor Olivia i dragten….og ja, hun kunne godt lige have brugt en klud i ansigtet, for helt ren er man altså ikke efter en lang søndag på legepladsen;-) Og så bliver jeg jo nok også nødt til at strikke en ny til hende. Alma vil også have en, men jeg tror, jeg vil prøve at lave den som kjole til hende. Jeg er ret sikker på, at det ærmevingerne, som hun har forelsket sig i.

Opskriften hedder “solskinnsdrakt” eller “sunny suit” og kan købes på Paelas hjemmesiden her. Jeg har strikket den på pind 3,5 (rib-borden har jeg dog strikket på pind 2,5). Jeg bruger jo ihærdigt af mit store garnlager, så ligesom sidste år er den strikket med Drops Baby Alpakasilke, som er et skønt og blødt garn.

I made a Sunny suit for Olivia last year and was really happy with the pattern (check out how little Olivia was right here). This year I have made one for my niece who will be 1 soon. However, Olivia insisted on trying it, so here are some action shots of her in the suit. She is a little too chubby for this size and could have benefited from a wet cloth on her face after a long day of playing outside, but oh well;-) The pattern can be found on Paelas website right here. I have used Drops Baby Alpacasilk, which is a wonderful and soft yarn.


Kommentarer

5 svar til “Olivia tester ny solskinsdragt”

 1. Katrine/Små tanker Avatar

  Hold op hvor er hun og dragten lækre!!

 2. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Katrine:-) men nu er jeg nødt til at strikke hurtigt for at lave een mere, gisp!

 3. Mette Avatar

  Helt vild med farverne som forøvrigt klæder din smukke datter:)

 4. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Mette 🙂 min strikkeliste og igangværende projekter er alenlang…ellers smed jeg den nok hurtigt på pindene igen;-)

 5. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Mette 🙂 min strikkeliste og igangværende projekter er alenlang…ellers smed jeg den nok hurtigt på pindene igen;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *