Categories
babystrik babytæppe hjemmestrikket Rasmilla Rasmillas tykke yndlingsgarn retstrikket babytæppe strikket babytæppe

Babytæppe i retstrik

Der er meget stille herinde i øjeblikket, da vi efter ti dejlige feriedage i Singapore nu er i Danmark og fortsætter med 3 ugers ferie herhjemme, hvilket er skønt! Men det betyder, at jeg er meget lidt på computeren og i stedet suser rundt og besøger familie og venner, som vi nu har savnet i et år.

Jeg tænkte dog, at jeg lige kunne lægge et par billeder op af et babytæppe, som jeg brugte vinteren på at strikke til min nye niece, som blev født i starten af marts i år. Jeg blev inspireret via et par instagram-profiler, som havde strikket helt enkle babytæpper i retstrik med brede striber i forskellige farver. Jeg har før strikket lidt mere “typiske” babytæpper med mønster og blondekanter, men er egentlig også meget glad for dette – men det var altså vildt kedeligt at strikke og derfor sprang der en del andre projekter indover i løbet af vinteren. Det er strikket med Rasmillas tykke yndlingsgarn. Jeg fik ikke taget billeder af det i første omgang, inden jeg gav det til min niece, men da vi nu bor nogle dage hos min søster, fik jeg mulighed for at snuppe lidt fotos til bloggen:-)

8 replies on “Babytæppe i retstrik”

Nyd ferien i Danmark, det er altid dejligt at se familien .. Jeg glæder mig til min drenge kommer hjem i uge 31, selv om de bor i Danmark så ses vi kun ca 2-4 gange om året pga job.

Det er virkelig lækkert! Og viser bare, at hvis man kan holde det ud, så bliver det enkelte tit helt vildt fedt! Det var så skønt at møde dig i torsdags! Du må endelig sige til, hvis du igen mangler et sted at strikke. 🙂
Knus A

Tusind tak, Eg, og også god sommer til dig. Ja, det er svært at være langt væk fra familie og børn, men dejligt at man så har tid til at være sammen i sommertiden.

Tusind tak, Astrid:-) Ja, det havde nær taget livet af mig, så det er heldigt, at jeg i det mindste blev glad for resultatet;-) Og ja, det var super at møde dig, og jeg giver bestemt lyd igen, når der er mulighed for lidt strikke-komsammen næste gang, jeg er i Danmark:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *