Knitmandu

Knitting through the world

Babytæppe i retstrik

Der er meget stille herinde i øjeblikket, da vi efter ti dejlige feriedage i Singapore nu er i Danmark og fortsætter med 3 ugers ferie herhjemme, hvilket er skønt! Men det betyder, at jeg er meget lidt på computeren og i stedet suser rundt og besøger familie og venner, som vi nu har savnet i et år.

Jeg tænkte dog, at jeg lige kunne lægge et par billeder op af et babytæppe, som jeg brugte vinteren på at strikke til min nye niece, som blev født i starten af marts i år. Jeg blev inspireret via et par instagram-profiler, som havde strikket helt enkle babytæpper i retstrik med brede striber i forskellige farver. Jeg har før strikket lidt mere “typiske” babytæpper med mønster og blondekanter, men er egentlig også meget glad for dette – men det var altså vildt kedeligt at strikke og derfor sprang der en del andre projekter indover i løbet af vinteren. Det er strikket med Rasmillas tykke yndlingsgarn. Jeg fik ikke taget billeder af det i første omgang, inden jeg gav det til min niece, men da vi nu bor nogle dage hos min søster, fik jeg mulighed for at snuppe lidt fotos til bloggen:-)

Kommentarer

16 svar til “Babytæppe i retstrik”

 1. Eg Avatar

  Nyd ferien i Danmark, det er altid dejligt at se familien .. Jeg glæder mig til min drenge kommer hjem i uge 31, selv om de bor i Danmark så ses vi kun ca 2-4 gange om året pga job.

 2. Eg Avatar

  Nyd ferien i Danmark, det er altid dejligt at se familien .. Jeg glæder mig til min drenge kommer hjem i uge 31, selv om de bor i Danmark så ses vi kun ca 2-4 gange om året pga job.

 3. Anita/Photomusen Avatar

  Hvor er det bare sødt! Nogle gange kan det helt enkle også være noget særligt. Jeg kan godt lide din farvesammensætning. Rigtig god ferie med familien.

 4. Anita/Photomusen Avatar

  Hvor er det bare sødt! Nogle gange kan det helt enkle også være noget særligt. Jeg kan godt lide din farvesammensætning. Rigtig god ferie med familien.

 5. Die HausFrau Avatar

  Det er virkelig lækkert! Og viser bare, at hvis man kan holde det ud, så bliver det enkelte tit helt vildt fedt! Det var så skønt at møde dig i torsdags! Du må endelig sige til, hvis du igen mangler et sted at strikke. 🙂
  Knus A

 6. Die HausFrau Avatar

  Det er virkelig lækkert! Og viser bare, at hvis man kan holde det ud, så bliver det enkelte tit helt vildt fedt! Det var så skønt at møde dig i torsdags! Du må endelig sige til, hvis du igen mangler et sted at strikke. 🙂
  Knus A

 7. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Eg, og også god sommer til dig. Ja, det er svært at være langt væk fra familie og børn, men dejligt at man så har tid til at være sammen i sommertiden.

 8. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Eg, og også god sommer til dig. Ja, det er svært at være langt væk fra familie og børn, men dejligt at man så har tid til at være sammen i sommertiden.

 9. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Anita. Og ja, det enkle er ofte det fineste….men dræbende retstrik i så lange baner tror jeg ikke, at jeg overlever igen;-)

 10. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Anita. Og ja, det enkle er ofte det fineste….men dræbende retstrik i så lange baner tror jeg ikke, at jeg overlever igen;-)

 11. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Astrid:-) Ja, det havde nær taget livet af mig, så det er heldigt, at jeg i det mindste blev glad for resultatet;-) Og ja, det var super at møde dig, og jeg giver bestemt lyd igen, når der er mulighed for lidt strikke-komsammen næste gang, jeg er i Danmark:-)

 12. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Astrid:-) Ja, det havde nær taget livet af mig, så det er heldigt, at jeg i det mindste blev glad for resultatet;-) Og ja, det var super at møde dig, og jeg giver bestemt lyd igen, når der er mulighed for lidt strikke-komsammen næste gang, jeg er i Danmark:-)

 13. gugge/Katrine Avatar

  Sikke nogle skønne farver! Jeg kan godt forstå, at de lange ret baner blev lidt kedelige 😀

 14. gugge/Katrine Avatar

  Sikke nogle skønne farver! Jeg kan godt forstå, at de lange ret baner blev lidt kedelige 😀

 15. Ingrid Avatar

  Ja, det var godt, at jeg kæmpede mig igennem, men jeg tror ikke, at jeg holder til endnu en version EVER igen;-)

 16. Ingrid Avatar

  Ja, det var godt, at jeg kæmpede mig igennem, men jeg tror ikke, at jeg holder til endnu en version EVER igen;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *