Knitmandu

Knitting through the world

Neongarn til undsætning…

Jeg elsker “Strikket med Kærlighed” af Vibe Ulrik Søndergaard. Det er en gennemgående SMUK strikkebog. Jeg har strikket to ting fra bogen, som jeg har været rigtig tilfreds med:

Elvira – ærmevest med isblomster

Laura – miniponcho


Der findes også en Laura – hue, som jeg har haft mindre succes med – efter tre forsøg og tre for små huer, har jeg opgivet den opskrift….men jeg de mislykkede huer fortjener deres eget indlæg på bloggen snarest.

Nu havde jeg brug for et enkelt projekt – et TV projekt. Og da jeg havde en frygtelig masse halvtykt Grignasco Skipper merinould købt på udsalg i Uldstedet, tænkte jeg en oplagt ide var at gå i gang med Penelope – retstrikket vest. Et enkelt og elegant projekt:

Men min version blev ikke elegant. Den blev bare….kedelig! Jeg var lige ved at trævle op, og da jeg alligevel ikke gad det, overvejede jeg bare at smide projektet ud af vinduet. Men så kom Alma med et orange bånd, som hun krævede at få på den vest, som hun selv havde bestilt (her skal siges, at hun har kigget i bogen flere gange og bestilt samtlige modeller, så alt jeg strikker fra den bog er egentlig på bestilling…). Den orange farve mindede mig om, at jeg havde et nøgle neongarn i orange liggende. Jeg valgte derfor at hækle fastmasker rundt langs alle kanterne på vesten, og jeg synes faktisk, at resultatet blev ok…ihvertfald mindre kedeligt. Og modtageren er glad…og det tæller jo også for noget:-)

 

Kommentarer

2 svar til “Neongarn til undsætning…”

  1. Farmorfabrikken Avatar

    Årh, Ingrid – den er virkelig skøn, den vest! Detaljen med båndet er så fint <3 Jeg sidder her og smiler stort og bredt over billederne. Hold nu fast, hvor er hun kær med lyserødt strutskørt og mors hjemmestrikkede vest. I like! Kram fra DK til dig

  2. Ingrid Avatar

    Tusind tak, søde Mette:-) Og ja, hun insisterer på at have kjole – helst med strutskørt – på HVER dag. Når jeg prøver at få hende til at gå i bukser, nægter hun pure og siger chokeret til mig: "Jamen mor, jeg er jo en pige". Mine argumenter om, at jeg er en "pige" og tit går i bukser preller helt af på hende:-) knus fra KTM til KBH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *