Knitmandu

Knitting through the world

Vera Cardigan fra Finest Strik

En af mine bedste veninder venter sin dreng nr. 3 til august, og jeg har tænkt meget over, hvad jeg skulle strikke til babyen. Jeg har haft ret meget præstationsangst, da det er denne veninde, som i sin tid hjalp mig i gang med at strikke. Hun er selvsagt vildt god til at strikke og med sine to drenge på 8 og 6 er hun vant til drengestrik.

Jeg valgte en opskrift med hulmønster, som jeg synes også går an til en dreng. Min veninde er nemlig vildt god til flerfarvestrik (og det er jeg ikke;-)), men hun strikker til gengæld ikke meget hulmønster, og det elsker jeg at strikke.
Opskriften hedder Vera Cardigan og er fra Finest Strik, som er startet af de dygtige veninder, Anne og Mille (du kan se alle deres fine opskrifter her). Opskriften er ligetil og hurtigt strikket på pind 4. Cardiganen er strikket med Rasmillas Yndlingsgarn, som er et af mine favoritgarner, og som jeg har masser af på lageret. Knapperne er fra Nepal, og jeg synes de er med til at give cardiganen et drenget og lidt rustikt look. Nu er den afleveret og blev meget vel modtaget af moderen, som faktisk ikke selv havde haft overskud til at strikke en babycardigan endnu. Nu glæder jeg mig bare sindssygt til babyens ankomst og håber, at den kommer til at passe fint:-) Opskriften kan købes her og garnet kan købes her.

I just handed this  baby present to one of my best friends who is expecting her third son this August. She is the one who got me started on knitting some years back now, so I was a little intimidated to be knitting for an expert:-) Luckily, the cardigan was well received. The pattern is from Finest Strik and available in Danish right here. The yarn is from Rasmilla and can be bought online right here


af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *