Knitmandu

Knitting through the world

Iskremgenser i brug i 30 graders varme…

Olivia elsker at tage tøj på og har altid flere lag på, selvom sommeren, som i Nepal starter i april og fortsætter frem til oktober med 30+ grader. I morges valgte hun så at tage sin nye iskremgenser på, og jeg udnyttede det til at tage nogle billeder af den i brug.

Den passer perfekt og er så blød og let. Den skal helt sikkert i kufferten til vores sommerferie i Danmark:-) Hvis du vil læse mere om opskrift og garn, kan du se mit blogindlæg her.

Olivia loves to dress herself in layers of clothes, even in summer. Today she chose to wear her new little ice-cream sweater, and I got a few shots of her. It fits perfectly and it will definitely be in our suitcase when we head to Denmark for an early summer holiday. If you want to read more about the pattern and yarn choice, check out my blog post here.

af

Tags:

Kommentarer

2 svar til “Iskremgenser i brug i 30 graders varme…”

  1. Ellafanta Avatar

    Hvor er nu fin i tøjet.

  2. Ingrid Avatar

    Tusind tak:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *