Knitmandu

Knitting through the world

Pilothue-fabrikken

Hvis du har fulgt med regelmæssigt på bloggen, har du nok set, at jeg af og til forelsker mig i en opskrift og derefter strikker den igen og igen og igen og… Sådan er det gået med pilothuen fra KlompeLOMPE (du kan se mine tidligere versioner her og her, og opskriften kan du købe her).

Denne pilothue er tiltænkt min kusines yngste søn, og jeg håber virkelig den passer. Min erfaring er, at den er lidt stor i størrelsen, så jeg har strikket str. 6-12 måneder og begyndt indtagningerne lidt tidligere end i opskriften. Jeg har strikket den i Rasmillas Tykke Yndlingsgarn, som jo desværre er udgået. Ligesom med Theogenseren, som jeg lagde på bloggen i forgårs (se den her) har jeg brugt en chokoladebrun farve. Da garnet udgik, købte jeg nemlig hele Rasmillas resterende lager af garnet, og der var MEGET i denne farve;-)
Another knitted pilot cap is ready to be shipped off to a little boy on the other side of the Atlantic. I hope it fits. I am in love with this easy pattern (you can purchase the pattern here) and have now knitted it quite a number of times (see my previous versions here and here).


af

Tags:

Kommentarer

2 svar til “Pilothue-fabrikken”

  1. @ordvild Avatar

    Elsker, elsker, elsker den.

  2. Ingrid Avatar

    Tusind Tak, kære Liv:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *