Knitmandu

Knitting through the world

Sweater Weather

Sweater Weather sagde min nabo fra Boston i dag, og det er det ved at være her i Nepal. Ikke rigtig koldt endnu, og solen varmer godt i løbet af dagen, men morgenerne og aftenerne begynder at være lidt kølige.

Derfor ville Olivia gerne have sin Valentinegenser på i dag over sin ballerinakjole, og det blev jeg nødt til at tage lidt billeder af:-) Opskriften er fra Paelas og kan købes lige her. Jeg strikkede den i sommer, da vi var i Danmark (se bloggen her).

Jeg er desværre ikke på toppen endnu, men heldigvis tilbage i Nepal igen, og så håber jeg snart at være i tip top form igen. God dag.

Here in Nepal we can now talk about “sweater weather”, at least during morning and evening hours. This is why Olivia wanted to wear her Valentine sweater this morning with her ballerina tutu:-) This is definitely a favourite sweater this winter designed by the talented Norwegian Paelas (you can buy the pattern in Danish and English right here).
Tags:

Kommentarer

6 svar til “Sweater Weather”

 1. Mariann Avatar

  Hvor er det en fin lille sweater til en ualmindelig sød lille pige 🙂

 2. Siri Avatar

  Så vakre bilder!

 3. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Mariann:-)

 4. Ingrid Avatar

  Mange tak, Anita:-) kunne godt tænke mig een i voksenstørrelse;-)

 5. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Siri:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *