Knitmandu

Knitting through the world

To-Do / Ta-Da September


Flere krea-bloggere har på det seneste skrevet om stilheden blandt de kreative blogs, altså, at de fylder meget mindre end f.eks. blogs om børn, mødre, kendisser (læs f.eks. hos Belladotte her).

Derfor er der sat gang i en lille leg, der skal få krea-bloggerne til tasterne i september, og jeg har valgt at lege med (læse mere om legen her). Det går kort sagt ud på at lave en liste over de projekter, som man vil nå i september og så blogge om dem, når de er færdige: Ta da!
Billedet viser de ting, som jeg blev færdig med eller arbejdede på i august. Det blev ikke til så meget, da måneden gik med at komme i omdrejninger med arbejde, skole, osv efter en dejlig lang sommerferie. Jeg håber dog, at jeg efter september kan fremvise et billede med følgende færdige projekter:

 • en sweater til mig selv! Det gør mig helt nervøs at skrive denne på listen, da jeg jo aldrig har strikket noget større end huer og sokker til mig selv, og jeg er nok lidt i tvivl om jeg kan nå det, men for at lægge maksimalt pres på mig selv, så tager jeg den med;-)
 • havskumtoppe til pigerne,
 • faunajakke til Olivia.
Jeg har gang i flere projekter, men det bliver vist allerede en udfordring at nå de her ting, ikke mindst ego-strikken! Håber på masser af TA-DAAA indlæg i September.
The photo shows the things I finished or worked on in August. It wasn’t much as the month was focused on getting back in gear after a long and wonderful summer holiday. For September I am planning to knit a sweater for myself, which is a major thing since I’ve never knitted anything bigger than hats or socks for myself. On my list are also a few projects for my girls, but let’s see how far I get 🙂 

Tags:

Kommentarer

10 svar til “To-Do / Ta-Da September”

 1. Anita/Photomusen Avatar

  Okay, kald mig bare dum, men NU fattede jeg, hvorfor det hedder To Do/Ta da… Altså det der "ta da" – tak Ingrid 😀

  Det lyder til at være nogle spændende projekter. Jeg glæder mig altså mest til dit ego-strik! Det skal nok blive godt!

 2. Elena - Cupcake By Me Avatar

  Dejligt at du også deltager! Jeg glæder så meget til at se dine projekter! ;o)

 3. Ellafanta Avatar

  Glæder mig til at hvad du får lavet til dig selv

 4. Anja (Zoomsnoren) Avatar

  Sweateren til dig selv bliver fedt at følge tilblivelsen af. Det er altid spændende at springe ud i noget, man ikke har prøvet før – jeg hepper på dig!

 5. gugge/Katrine Avatar

  Spændende Ingrid. Jeg glæder mig specielt til at se egostrikken 😊 og tak for al inspirationen. Jeg elsker at følge med

 6. Ingrid Avatar

  hahaha, Anita, jeg skulle også lige tænke over den, da jeg først så det;-) Det er ikke blevet til meget blogging eller strikning denne måned, MEN jeg er færdig med ego-strikken…juhuuuu. Så gør det ikke så meget med de andre par ting, som jeg ikke har nået;-)

 7. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Elena, og i lige måde:-) Jeg har ikke været så flittig, da måneden mest har handlet om arbejde, men jeg er blevet færdig med sweateren til mig, og det havde jeg ikke troet, at jeg kunne:-)

 8. Ingrid Avatar

  Tusind tak, og i lige måde:-) Du har været noget mere flittig end mig – sikke meget du har nået! Godt gået!

 9. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Anja. Det lykkedes…juhuuuuu:-)

 10. Ingrid Avatar

  Hvor er du sød, Katrine. Og rigtig meget i lige måde :-*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *