Knitmandu

Knitting through the world

En lidt for lille hue…

Når alle ens igangværende projekter er af den meget besværlige og langsommelige slags, kan man være nødt til at slå op til en lille overskuelig hue….den blev så lige lidt for lille, men det er jo ikke huens skyld.

Opskriften fandt jeg via Instagram hos @knitsandpieces, som har vildt mange flotte opskrifter (jeg har faktisk lige købt en af hendes opskrifter på en voksensweater, så jeg håber, at 2015 bliver året, hvor jeg får strikket et større projekt til mig selv!).
Opskriften hedder Svaledanslue og kan hentes gratis på ravelry lige her. Jeg har strikket den i Drops Brushed Alpaca Silk i den smukkeste grønne farve. Den var faktisk tiltænkt min kusine, som jeg skylder et stykke strik efter et væddemål, men jeg fik (som så ofte) ikke lavet en strikkeprøve, og huen blev ALT for lille til et voksenhoved. Heldigvis synes Alma, at den er ret flot, så jeg håber hun får glæde af den hen over vinteren. Jeg blev lidt træt af at lave snoninger først på den ene side og så på den anden side, så der går nok alligevel lidt tid, inden jeg begiver mig ud i en ny version – og det bliver i hvert fald ikke uden at lave en strikkeprøve først!
When all your projects are super complicated, sometimes what you need is a little knitted hat. This one turned out a little too small, so instead of fitting an adult size head, it has been passed on to Alma. The pattern is called Swallow Dance Hat and is free on Ravelry in Norwegian and English – you can find it right here.

Udgivet

i

, , ,

af

Tags:

Kommentarer

4 svar til “En lidt for lille hue…”

 1. Anja (Zoomsnoren) Avatar

  Åh, den kære strikkeprøve – den har det med at spøge, og nogle gange skal man lytte den til dens råb om at komme ind i varmen 😉 Jeg har også nogle gange overhørt den… dumt af mig 😉

  Heldigvis kunne Alma så bruge din søde hue <3

 2. Susanne / Flesthverdage Avatar

  Hvor er den fin – flot mønster-:)

 3. Ingrid Avatar

  Ja, Anja, jeg må oppe mig. Har dog lige lavet en forud for mit første egostrik. Den passede fint på garnet, men da jeg synes mine mål lå lige imellem to størrelser, har jeg prøvet at strikke på en halv pind større, så det er jo ikke helt efter bogen. Er meget spændt på om det bliver ren katastrofe!

 4. Ingrid Avatar

  Mange tak, Susanne. Ja, jeg syntes også det var sødt, men ved ikke lige, hvornår jeg gider at sætte den på pindene igen;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *