Knitmandu

Knitting through the world

Mere Momo

Så fik jeg endnu en momo-cardigan færdig (se min første version her – og opskriften kan købes her). Denne version er strikket i en meget lys pink i Drops Nepal garn, hvilket er et tykt, blødt og forholdsvist billigt garn, som man hurtigt får strikket op på en pind 5. Jeg var meget fristet til at sætte røde knapper på, som på min første version, men min søde strikke-veninde overtalte mig til at prøve med orange knapper, og det er jeg meget glad for. Jeg fandt nogle fine neon-farvede knapper i Aarhus.

Det har ikke været helt nemt at få billeder af momo-cardiganen i brug på trods af det kølige vejr, men i dag lykkedes det, da vi var forbi vandet ved Dragør. Og Olivia fik også brugt sin Linnea snoningstrøje (se mit indlæg om den cardigan her), så det var ret tilfredsstillende for moderen at se begge de nyeste cardigans i brug:-) Vi har en uge tilbage i Danmark, inden vi vender næsen hjem mod Nepal, og så går der jo 2-3 måneder inden det bliver koldt nok til strik.
I finished yet another Momo Cardigan (see my first version here – and buy the pattern here). This version is knitted in a light pink using Drops Nepal yarn, which is a thick and soft yarn, which is knitted quickly on size 5 needles. Here are some photos of Alma at the beach today in the cool Danish summer weather. Olivia also wore her latest cardigan (read more about it on my blog here).Udgivet

i

, , , , ,

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *