Knitmandu

Knitting through the world

Supergirl i Ballerina Romper

Så blev en ballerinaromper til Alma færdig, og hun elsker den (se min babyversion her). Jeg har igen strikket med Drops Baby Merino og skørtet i Brushed Alpaca Silk, men denne version er i flere farver udvalgt af Alma. Hendes yndlingsfarve er nemlig “rainbow colours” for tiden. Den er lidt stor til hende – jeg strikkede str. 5-6 år, og især selerne har jeg strikket for lange, så dem skal jeg have forkortet. Opskriften er, som nævnt i tidligere indlæg, fra Sara Langvik Berge og kan købes her.

Den blev færdig i aftes kort tid inden sengetid. Alma var ved at se en tegnefilm med superhelte, så hun stillede gerne op til Supergirl billeder. Til morgen skulle vi så have nogle billeder i dagslys, men det gad hun ikke rigtig…og det var lidt koldt og overskyet. Men Alma, som har gået til ballet siden hun var tre, lavede da lidt ballet-stillinger for at glæde mor-fotografen;-)

Nu er jeg så i gang med een til Olivia, som græder og siger: “I want den som Alma har”;-) Hun har valgt hvid babymerino til sin, så nu må jeg skynde mig. Så kan det være, jeg kan få nogle søstrebilleder i ballerina romperen:-)

I finished the ballerina romper for Alma and she loves it (if you missed my version in baby size, you can see it here). She picked the colours herself, since her favourite colour right now is rainbow colour, as she says. I again used Drops babymerino. I have knitted it in size 5-6 years old, so it is a bit big to her. As mentioned in my previous post, the pattern is designed by Sara Langvik Berge and you can buy it in English and Norwegian here.

She was happy having her picture taken last night when I finished it, but this morning in daylight she was definitely not interested. Oh well, Olivia wants one too, so maybe I can get some sister photos at a later date. Kommentarer

31 svar til “Supergirl i Ballerina Romper”

 1. Anja (Zoomsnoren) Avatar

  Skørtet er altså så fint!

 2. Anja (Zoomsnoren) Avatar

  Skørtet er altså så fint!

 3. Pollywantsanothercracker Avatar

  Haha, jeg kjenner godt igjen den litt motvillige poseringen, min fireåring må bestikkes herfra og til månen for at jeg skal få noen brukbare bilder. Men det er hyggelig å se at hun i utgangspunktet er fornøyd og at lillesøster nå venter på sin 🙂 Klem fra Polly.

 4. Pollywantsanothercracker Avatar

  Haha, jeg kjenner godt igjen den litt motvillige poseringen, min fireåring må bestikkes herfra og til månen for at jeg skal få noen brukbare bilder. Men det er hyggelig å se at hun i utgangspunktet er fornøyd og at lillesøster nå venter på sin 🙂 Klem fra Polly.

 5. @ordvild Avatar

  Årh hvor er den da fin. Har aldrig tænkt på at en ballerina-dragt kan strikkes. Men det kan jeg se at den kan ♡
  Tænker i øvrigt meget på dig og alle i Nepal disse dage. Kærlige tanker. Kh. Liv

 6. @ordvild Avatar

  Årh hvor er den da fin. Har aldrig tænkt på at en ballerina-dragt kan strikkes. Men det kan jeg se at den kan ♡
  Tænker i øvrigt meget på dig og alle i Nepal disse dage. Kærlige tanker. Kh. Liv

 7. Eg Avatar

  Mine tanker går til dig og dine om hvordan i har det, samt til alle de andre mennesker ii Nepal.hvor er vi mennesker bare sårbare når naturens ræfter går i gang.

  Kh Erna

 8. Eg Avatar

  Mine tanker går til dig og dine om hvordan i har det, samt til alle de andre mennesker ii Nepal.hvor er vi mennesker bare sårbare når naturens ræfter går i gang.

  Kh Erna

 9. annie Avatar

  Jeg håber også at i alle er i god behold
  Hilsen annie

 10. annie Avatar

  Jeg håber også at i alle er i god behold
  Hilsen annie

 11. Bodilhansen Avatar
  Bodilhansen

  Har du en opskrift, som du vil sælge?. Mit barnebarn på 5 år, har spurgt mig om man ikke kan strikke balletkjoler. Så hun ville blive rigtig glad. [email protected]

 12. Bodilhansen Avatar
  Bodilhansen

  Har du en opskrift, som du vil sælge?. Mit barnebarn på 5 år, har spurgt mig om man ikke kan strikke balletkjoler. Så hun ville blive rigtig glad. [email protected]

 13. Unknown Avatar

  Ej, hvor er den fin. Jeg har lige købt opskrift og garn, fordi jeg synes din model var uimodståelig :-). Glæder mig til at se om min pige bliver lige så glad. Tak for en god blog.
  Vh Trine

 14. Unknown Avatar

  Ej, hvor er den fin. Jeg har lige købt opskrift og garn, fordi jeg synes din model var uimodståelig :-). Glæder mig til at se om min pige bliver lige så glad. Tak for en god blog.
  Vh Trine

 15. Die HausFrau Avatar

  Den er virkelig også fin den romper!
  Jeg håber, at du og dine har det godt og at situationen snart bliver bedre.
  Knus A

 16. Die HausFrau Avatar

  Den er virkelig også fin den romper!
  Jeg håber, at du og dine har det godt og at situationen snart bliver bedre.
  Knus A

 17. Ingrid Avatar

  Mange tak, Anja:-) Det er et stort hit herhjemme:-)

 18. Ingrid Avatar

  Ja, det er ikke altid nemt at få gode billeder;-) Og lillesøster elsker som du ved også sin ballerinaromper nu:-)

 19. Ingrid Avatar

  Ja, det er ikke altid nemt at få gode billeder;-) Og lillesøster elsker som du ved også sin ballerinaromper nu:-)

 20. Ingrid Avatar

  Mange tak, Liv. Vi har det alle godt under omstændighederne. Men det har været og er stadig en hård og tragisk situation, ikke mindst for de mange nepalesere, som har mistet familie, venner og tag over hovedet. Det vil tage lang tid, før Nepal kan komme sig over denne katastrofe:-(

 21. Ingrid Avatar

  Mange tak, Liv. Vi har det alle godt under omstændighederne. Men det har været og er stadig en hård og tragisk situation, ikke mindst for de mange nepalesere, som har mistet familie, venner og tag over hovedet. Det vil tage lang tid, før Nepal kan komme sig over denne katastrofe:-(

 22. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Erna, fordi du har tænkt på os alle herude. Det har været en svær tid. Min familie har det efter omstændighederne godt, men situationen for millioner af nepalesere er desværre rigtig svær:-(

 23. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Erna, fordi du har tænkt på os alle herude. Det har været en svær tid. Min familie har det efter omstændighederne godt, men situationen for millioner af nepalesere er desværre rigtig svær:-(

 24. Ingrid Avatar

  Mange tak, Annie, for din hilsen. Min familie har det heldigvis godt, men vi er selvfølgelig berørte af den tragiske situation, som omgiver os:-(

 25. Ingrid Avatar

  Mange tak, Annie, for din hilsen. Min familie har det heldigvis godt, men vi er selvfølgelig berørte af den tragiske situation, som omgiver os:-(

 26. Ingrid Avatar

  Hej Bodil, du kan købe opskriften via dette link: https://woolspire.com/shop/da/strikkekits/ballerinaromper
  Opskriften er ikke min:-)

 27. Ingrid Avatar

  Hej Bodil, du kan købe opskriften via dette link: https://woolspire.com/shop/da/strikkekits/ballerinaromper
  Opskriften er ikke min:-)

 28. Ingrid Avatar

  Tusind tak for din kommentar, Trine. Jeg er sikker på, at din pige bliver rigtig glad for den:-)

 29. Ingrid Avatar

  Tusind tak for din kommentar, Trine. Jeg er sikker på, at din pige bliver rigtig glad for den:-)

 30. Ingrid Avatar

  Tusind tak, kære Astrid :-*

 31. Ingrid Avatar

  Tusind tak, kære Astrid :-*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *