Knitmandu

Knitting through the world

Børn, blomster og hjemmestrik

Solen skinner over Kathmandu. Regntiden er ved at være forbi, og luften er stadig lun, når solen lige får varmet morgenens bjergkulde væk. I dag var begge piger i lidt hjemmestrik til morgen – det ryger nok af om et par timer, når temperaturen kommer over de 20 grader, men jeg udnyttede lige muligheden for lidt billeder af “strik i brug”:-) Vævecardiganen til Alma strikkede jeg sidste år (du kan se flere billeder og læse mere her), men da hun pludselig blevet meget modstander af piger i blå og grøn, har hun ikke villet gå i den. Jeg håber, hun er kommet over det nu, for den er nu så fin til hende. Olivia er i sin dansekjole, og jeg elsker den simpelthen på hende (du kan læse mere og se flere billeder af dansekjolen her). Pigerne fik lov at plukke lidt blomster, og det tog så lidt overhånd, suk. Rigtig god dag til jer alle.

The weather in Kathmandu is nice this time of year. The rainy season is almost over and the days are warm and sunny. The mornings can be a bit chilly, so this was one of few opportunities this time of year to take photos of the girls in knitwear. You can see more photos and read more about Alma’s cardigan here. And Olivia’s dancing dress was shown on the blog here. Have a nice day!

Kommentarer

21 svar til “Børn, blomster og hjemmestrik”

 1. Katrine/Små tanker Avatar

  Dejlige billeder, dejlige farver, dejlige piger og skøn strik!!
  Hvor ser det hyggeligt ud, og hvor er de dog søde!
  Den cardigan har jeg kigget SÅ meget på, men ikke rigtig turde (taget mig sammen til) at gå i gang med. Men hold op hvor er den bare fin.
  Det må være dejligt med stadig omkring 20 grader. Herhjemme er det efterhånden regnvejr hver dag…

 2. Katrine/Små tanker Avatar

  Dejlige billeder, dejlige farver, dejlige piger og skøn strik!!
  Hvor ser det hyggeligt ud, og hvor er de dog søde!
  Den cardigan har jeg kigget SÅ meget på, men ikke rigtig turde (taget mig sammen til) at gå i gang med. Men hold op hvor er den bare fin.
  Det må være dejligt med stadig omkring 20 grader. Herhjemme er det efterhånden regnvejr hver dag…

 3. Mette Avatar

  Hvor er det altså kære, jeres to piger:) Den cardigan er rigtig flot og mon ikke hun er ok med farverne – det håber jeg:) Vores prinsesse er endelig ved at bevæge sig ud af alt-skal-være-lyserødt/pink-fasen. En fase jeg virkelig håber ikke kommer igen:)

 4. Mette Avatar

  Hvor er det altså kære, jeres to piger:) Den cardigan er rigtig flot og mon ikke hun er ok med farverne – det håber jeg:) Vores prinsesse er endelig ved at bevæge sig ud af alt-skal-være-lyserødt/pink-fasen. En fase jeg virkelig håber ikke kommer igen:)

 5. Ingrid Avatar

  Åh, Katrine, du bliver nødt til at strikke den vævecardigan. Det er den nemmeste måde (synes jeg) at strikke flerfarvestrik på. Og ja, det er ret dejligt, at vi stadig kan gå i sandaler, bade i pool og ikke skal bekymre os om flyverdragter;-) Men jeg kan nu også godt savne efterårshygge lidt med lidt rusk, stearinlys og varm kakao:-)

 6. Ingrid Avatar

  Åh, Katrine, du bliver nødt til at strikke den vævecardigan. Det er den nemmeste måde (synes jeg) at strikke flerfarvestrik på. Og ja, det er ret dejligt, at vi stadig kan gå i sandaler, bade i pool og ikke skal bekymre os om flyverdragter;-) Men jeg kan nu også godt savne efterårshygge lidt med lidt rusk, stearinlys og varm kakao:-)

 7. Ingrid Avatar

  Tusind tak, M.S. 🙂 Og det er dejligt at høre, at der er håb forude. Jeg har virkelig fået en aversion mod pink:-) men samtidig strikker jeg alligevel meget i de farver, for jeg vil jo også helst have, at hun gerne vil gå i det, jeg laver. Men ja, håber ikke at denne cardigan ryger ud i kulden igen;-)

 8. Ingrid Avatar

  Tusind tak, M.S. 🙂 Og det er dejligt at høre, at der er håb forude. Jeg har virkelig fået en aversion mod pink:-) men samtidig strikker jeg alligevel meget i de farver, for jeg vil jo også helst have, at hun gerne vil gå i det, jeg laver. Men ja, håber ikke at denne cardigan ryger ud i kulden igen;-)

 9. Katrine/Små tanker Avatar

  Ja, det skal jeg altså ;o)
  Kan godt forstå, du du savner det "rigtige" danske efterår. Jeg tror det er fordi det ligger så dybt i os, at årstiderne skifter. Måske?

 10. @ordvild Avatar

  Super sød cardigan og kjolen er fortsat ret kær.
  Her er vi gået direkte fra blå/grønne farver til sort. Åh hvor er jeg glad for at være gået glip af pink/lyserød-fasen. For det er bare så meget slet ikke mig 😉

 11. @ordvild Avatar

  Super sød cardigan og kjolen er fortsat ret kær.
  Her er vi gået direkte fra blå/grønne farver til sort. Åh hvor er jeg glad for at være gået glip af pink/lyserød-fasen. For det er bare så meget slet ikke mig 😉

 12. Ingrid Avatar

  Du har nok ret:-)

 13. Ingrid Avatar

  Du har nok ret:-)

 14. Ingrid Avatar

  Ja, det var heldigt I sprang den fase over;-) Jeg kan faktisk rigtig godt li' lilla, men pink er heller ikke rigtig meget. Min yndlingsfarve er grøn:-)

 15. Ingrid Avatar

  Ja, det var heldigt I sprang den fase over;-) Jeg kan faktisk rigtig godt li' lilla, men pink er heller ikke rigtig meget. Min yndlingsfarve er grøn:-)

 16. Ingrid Avatar

  Og der skulle selvfølgelig stå, at pink heller ikke rigtig er MIG;-)

 17. Ingrid Avatar

  Og der skulle selvfølgelig stå, at pink heller ikke rigtig er MIG;-)

 18. Anita/Photomusen Avatar

  Sikke nogle fine kreationer!

  Jeg er altså ret pjattet med dansekjolen! Den er så fin med flæserne over brystet – love it!

 19. Anita/Photomusen Avatar

  Sikke nogle fine kreationer!

  Jeg er altså ret pjattet med dansekjolen! Den er så fin med flæserne over brystet – love it!

 20. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Anita. Ja, det er en vildt piget dansekjole med de flæser:-)

 21. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Anita. Ja, det er en vildt piget dansekjole med de flæser:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *