Knitmandu

Knitting through the world

Rilletrøje med hulsnoninger

Og endnu et indlæg om strik, som jeg har lavet inden jeg begyndte at blogge. Dette er den famøse “Rilletrøje med hulsnoninger” fra Lene Holme Samsøe, som man kan finde i strikkehæftet “Babystrik på Pinde 3”.

Den ene version var til Alma og ensfarvet strikket med en blanding af Rasmillas yndlingsgarn og noget Grignasco Extrafine Merinould, som jeg havde købt på tilbud i Uldstedet, da de holdte flytteudsalg for halvandet år siden. Knapperne fandt jeg i Stof2000 på Amager.

Den anden version var til Olivia, og her strikkede jeg den med striber på overdelen. Jeg brugte Filcolana Indiecita (100% alpaca) og Arwetta (ekstrafin merino). Vintageknapperne havde jeg fundet i en genbrugsbutik på Amager.

Og åhhhh, altså, jeg bliver nostalgisk af at se på billeder af mine små piger, som vokser ALT for hurtigt!

Another post with knit that was done before I started blogging. The pattern for this wonderful cardigan is by Lene Holme Samsøe and can be found in her knitting booklet “Babystrik på Pinde 3”. 

Kommentarer

7 svar til “Rilletrøje med hulsnoninger”

 1. Die HausFrau Avatar

  De er alle så fine! Både pigerne og trøjerne!

 2. Die HausFrau Avatar

  De er alle så fine! Både pigerne og trøjerne!

 3. Ingrid Avatar

  Tusind tak, søde Astrid. Hvis det ikke var fordi jeg går lidt død i at strikke rille på rille på rille på rille…så ville jeg nok strikke den igen;-)

 4. Ingrid Avatar

  Tusind tak, søde Astrid. Hvis det ikke var fordi jeg går lidt død i at strikke rille på rille på rille på rille…så ville jeg nok strikke den igen;-)

 5. gugge/Katrine Avatar

  Hvor er de fine begge to, alle 4!!
  Og ja, hvor går det bare Alt, Alt for stærkt med de børn der! Hvorfor går tiden dog så girokort lige pludselig. .?

 6. gugge/Katrine Avatar

  Hvor er de fine begge to, alle 4!!
  Og ja, hvor går det bare Alt, Alt for stærkt med de børn der! Hvorfor går tiden dog så girokort lige pludselig. .?

 7. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Katrine. Og ja, tiden suser afsted:-/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *