Categories
børnestrik Camilla Babe Camilla Girl hjemmestrikket Quince and Co. Rasmilla Rasmillas tykke yndlingsgarn strik strikket vest sweater

Sidste Camilla…

Som nævnt i sidste indlæg, så mente Alma, at alle pigerne i familien – altså, hende og Olivia og deres to kusiner (min søsters piger) – skulle have en Camilla trøje. Jeg havde strikket til de tre af dem og manglede altså en.

Den er nu kommet af pindene…og så går der altså noget tid, inden det mønster skal strikkes igen:-) Denne er også strikket med Rasmillas tykke yndlingsgarn i farven, syrlig grøn. Jeg har strikket en ekstra mønsterrapport med indtagninger end i opskriften for at få halsudskæringen lidt mindre. Jeg var dog bange for, at den så var blevet for stram til at få over hovedet. Heldigvis ville Alma gerne prøve den til morgen og den passer perfekt.

This will be the last Camilla pattern from me in awhile, but now there is one for each of my sister’s and my girls:-) You can find the pattern here!

6 replies on “Sidste Camilla…”

Tusind tak, Katrine. Ja, jeg er virkelig glad for, at jeg forsøgte mig med mønsteret på ærmerne. Var lidt bange for, at det blev "for meget", men jeg synes det giver den et ekstra lille pift. Og så er den altså virkelig hurtigt strikket….jeg har kun tid til at strikke om aftenen, når ungerne er kommet i seng, og det har nok taget mig en lille uges tid med aftenstrik, så tænk sig, hvis man havde hele dage og weekender til at prioritere strikningen;-)

Er du nu heeelt sikker på, at du er heeelt færdig med det mønster? 😉 Den er som altid blevet supersmuk og jeg glæder mig til at se, hvad du nu får kastet dig over.
Kh A

Haha, Astrid, jeg tror du har ret. Det er sådan en kombi af, at mønsteret er så fint, og den er så nem at strikke….hvilket er godt til TV-strik, bil-strik og lignende….så ja, der kommer nok nogle flere før eller siden;-) I disse dage får jeg ikke strikket så meget, som jeg gerne ville, men håber at have et par færdige ting i løbet af de næste par uger. Kan du i øvrigt sende mig en mail med din adresse, please?:-) kh. Ingrid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *