Categories
babystrik børnestrik hjemmestrikket hue strik Strik til Banditter

Skipperhue fra Strik til Banditter

I august var jeg så heldig at vinde en fantastisk give-away. På den fine blog, Lykkefanten, havde Karen udloddet et eksemplar af Signe Strømgaards nye strikkebog, “Strik til Banditter”. Jeg havde forelsket mig i flere af modellerne (som alle kan ses på nettet lige her) og prøvede lykken. Og tænk sig, en måneds tid efter nåede bogen ud til mig i Nepal. Og Karen havde været så sød at sende garn med til huemodellen, Skipper. Den er strikket med Cinnia fra Filcolana. 

Mit første forsøg blev noget småt, men så har jeg klaret en barselsgave til en lille dreng eller pige, som skal komme til verden til februar. Mit næste forsøg (med den største størrelse og en større pindestørrelse) resulterede i denne hue til Olivia. Hun fik lov til at prøve den her til morgen (så hun ser liiiidt træt ud;-)). Den er nemt strikket og så fin, synes jeg. Næste gang vil jeg prøve at strikke den i Rasmillas Yndlingsgarn (som virkelig også er mit yndlingsgarn).
Og der er masser af modeller i bogen, som garanteret også vil blive testet herhjemme:-) Tusind tak, Karen for en fantastisk gave <3
 
In September I won a fantastic give-away arranged by Karen with the blog, Lykkefanten. The prize was Signe Strømgaard’s knitting book, which has also been published as an e-book in English under the name, “Knit for Little Scamps” – you can find the book and its designs here. The book has many great models. My first one is this woolen hat with whales. One will be used as a baby pressie in February and the other will fit Olivia this winter:-)

11 replies on “Skipperhue fra Strik til Banditter”

Det er altså bare nogle søde hvaler! Jeg er selv helt vild med den model, så jeg kan sagtens forstå, at det var den, du måtte strikke først. Jeg er rigtig glad for, at bogen nåede helskindet frem – og også tak fordi du legede med på min blog 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *