Knitmandu

Knitting through the world

Skipperhue fra Strik til Banditter

I august var jeg så heldig at vinde en fantastisk give-away. På den fine blog, Lykkefanten, havde Karen udloddet et eksemplar af Signe Strømgaards nye strikkebog, “Strik til Banditter”. Jeg havde forelsket mig i flere af modellerne (som alle kan ses på nettet lige her) og prøvede lykken. Og tænk sig, en måneds tid efter nåede bogen ud til mig i Nepal. Og Karen havde været så sød at sende garn med til huemodellen, Skipper. Den er strikket med Cinnia fra Filcolana. 

Mit første forsøg blev noget småt, men så har jeg klaret en barselsgave til en lille dreng eller pige, som skal komme til verden til februar. Mit næste forsøg (med den største størrelse og en større pindestørrelse) resulterede i denne hue til Olivia. Hun fik lov til at prøve den her til morgen (så hun ser liiiidt træt ud;-)). Den er nemt strikket og så fin, synes jeg. Næste gang vil jeg prøve at strikke den i Rasmillas Yndlingsgarn (som virkelig også er mit yndlingsgarn).
Og der er masser af modeller i bogen, som garanteret også vil blive testet herhjemme:-) Tusind tak, Karen for en fantastisk gave <3
 
In September I won a fantastic give-away arranged by Karen with the blog, Lykkefanten. The prize was Signe Strømgaard’s knitting book, which has also been published as an e-book in English under the name, “Knit for Little Scamps” – you can find the book and its designs here. The book has many great models. My first one is this woolen hat with whales. One will be used as a baby pressie in February and the other will fit Olivia this winter:-)


Udgivet

i

, , , , ,

af

Tags:

Kommentarer

21 svar til “Skipperhue fra Strik til Banditter”

 1. Anja (Zoomsnoren) Avatar

  Nååårh, hvalerne er så fine på huen!

 2. Anja (Zoomsnoren) Avatar

  Nååårh, hvalerne er så fine på huen!

 3. Karin (Casa Grau) Avatar

  lækker gave. Og sikke da en fed hue – sejt med hvaler

 4. Karin (Casa Grau) Avatar

  lækker gave. Og sikke da en fed hue – sejt med hvaler

 5. Mette Avatar

  Ihhh sikke en skøn hue og hvor den klæder din smukke lille pige:)

 6. Mette Avatar

  Ihhh sikke en skøn hue og hvor den klæder din smukke lille pige:)

 7. Karen S, Lykkefanten Avatar

  Det er altså bare nogle søde hvaler! Jeg er selv helt vild med den model, så jeg kan sagtens forstå, at det var den, du måtte strikke først. Jeg er rigtig glad for, at bogen nåede helskindet frem – og også tak fordi du legede med på min blog 🙂

 8. Karen S, Lykkefanten Avatar

  Det er altså bare nogle søde hvaler! Jeg er selv helt vild med den model, så jeg kan sagtens forstå, at det var den, du måtte strikke først. Jeg er rigtig glad for, at bogen nåede helskindet frem – og også tak fordi du legede med på min blog 🙂

 9. Ingrid Avatar

  Mange tak, Anja, ja, jeg synes også bare, at det er det kæreste mønster:-)

 10. Ingrid Avatar

  Mange tak, Anja, ja, jeg synes også bare, at det er det kæreste mønster:-)

 11. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Karin. Og stort tillykke med familieforøgelsen. Hvor er det dejligt:-)

 12. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Karin. Og stort tillykke med familieforøgelsen. Hvor er det dejligt:-)

 13. Ingrid Avatar

  Tusind tak, M.S. Jeg tvivler dog lidt på, at den kommer særlig meget i brug. Hun har ikke villet komme i nærheden af den, siden jeg tog de her billeder:-o

 14. Ingrid Avatar

  Tusind tak, M.S. Jeg tvivler dog lidt på, at den kommer særlig meget i brug. Hun har ikke villet komme i nærheden af den, siden jeg tog de her billeder:-o

 15. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Karen. Ja, det var så fint og overskueligt et projekt at starte med. Nu må vi se, hvad det næste bliver;-)

 16. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Karen. Ja, det var så fint og overskueligt et projekt at starte med. Nu må vi se, hvad det næste bliver;-)

 17. Katrine/Små tanker Avatar

  Sikke en skøn gave. Og hvor er den hue dog fin!

 18. Katrine/Små tanker Avatar

  Sikke en skøn gave. Og hvor er den hue dog fin!

 19. Ingrid Avatar

  Mange tak, Katrine – det glæder mig også (lidt), at det bliver køligere i Nepal i disse dage, så vi forhåbentlig kan få lidt strik i brug:-)

 20. Ingrid Avatar

  Mange tak, Katrine – det glæder mig også (lidt), at det bliver køligere i Nepal i disse dage, så vi forhåbentlig kan få lidt strik i brug:-)

 21. Katrine/Små tanker Avatar

  Sikke en skøn gave. Og hvor er den hue dog fin!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *