Categories
børnestrik Drops håndstrik hjemmestrikket Paelas

Popcorn Skirt

I mit tidligere indlæg viste jeg et par popshorts til Olivia, som er strikket efter opskrift fra Paelas. Jeg havde inden det prøvet at strikke samme shorts med Drops cottonmerino, men uden en strikkeprøve, så jeg kunne hurtigt se, at de ville blive alt for store. Jeg gad dog ikke trævle op og strikkede videre, og det er endt med en nederdel med popcorn til Alma.

Den er strikket med dobbelttråd som shortsene, og så har jeg strikket en opslagskant for neden og syet den op, så den bliver lidt tungere og holder formen – jeg synes nu måske at den blev lidt for tyk i bunden, but oh well. Den kunne nok også have været fin bare med retriller for neden. Alma ville have den på i skole i morges, så det resulterede i lidt billeder, inden hun skulle afsted:-)

In my last post I showed you a pair of pop shorts that I had knitted for Olivia following a pattern from Paelas. My first test was with Drops Cottonmerino, and since I didn’t test the gauge, they came out way too big. However, I just continued knitting straight and it resulted in a popcorn skirt for Alma. 


4 replies on “Popcorn Skirt”

Hvor er den fin!!
Den minder mig om en nederdel, min mor strikkede til mig som barn – dengang hadede jeg den. Ingen andre havde hjemmestrikkede nederdele.
I dag ville jeg ønske, jeg havde pigebørn, som kunne bruge den slags:-)

Ha ha ha, Susanne. Jeg overvejer også, hvor længe det går endnu med hjemmestrik til pigerne. Indtil videre er de meget interesserede og vælger selv mønstre og farver:-) Så jeg nyder det lidt endnu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *