Knitmandu

Knitting through the world

Kalinkaromper og ny teknik

Her i Nepal er klokken mange, og jeg har været ude med Jan og gode venner til cocktails, mad og vin, så min seng kalder i den grad. Jeg har dog en pakket weekend og meget travlt på arbejdet nu, så jeg bider tænderne sammen og skynder mig at dele mit seneste projekt.
Jeg har strikket den fine Kalinkaromper fra Kalinka Kids som barselsgave til en veninde, som venter en dreng. Jeg vil matche den med en brun cardigan, så jeg tænker, at det godt kan gå an til en dreng. I str. 0-3 måneder på pind 3,5 og 4 er den forholdsvist hurtigt strikket. Jeg har lavet to knaphuller i selerne, så den forhåbentlig varer lidt længere, men har blot sat en enkelt knap i hver side. Jeg har brugt Drops cotton merino, som egentlig fungerer meget godt, men næste gang tror jeg, at jeg vil strikke den i alpaca. 
Opskriften er ret nem at gå til bortset fra opslagskanten, som var en ny metode for mig. Opskriften bruger den såkaldte “Italian cast on”, og det var for en nybegynder som mig lidt af en udfordring. Til gengæld er jeg rigtig glad for resultatet. Jeg er dog ikke så glad for selerne, som jeg synes er blevet ujævne i afslutningen/aflukningen, men jeg vælger at leve med det. 
Du kan købe opskriften her – og i forhold til Italian Cast on, havde jeg god nytte af denne Youtube video: Italian Cast On .

A new baby pressies is ready for a friend of mine who is expecting. The pattern is called Kalinkaromper and is available here in Norwegian. I have used Drops Cotton Merino which works quite well. It is a quick knit and not the last time I will make this baby suit. AND I learned a new technique: Italian Cast On. It was a little difficult to start with, but now I got it and I like the result.Udgivet

i

, , , ,

af

Tags:

Kommentarer

6 svar til “Kalinkaromper og ny teknik”

 1. Den lille havtaske Avatar

  Hvor er den bare helt vild skøn! Jeg sad og drømte om at putte min datter på to i sådan en. Men tænker at hun er lige stor nok 😉 Men så ser jeg at opskriften går op til tre år, så måske skulle jeg alligevel? 🙂

 2. Mette Avatar

  Jeg er helt vild med den grønne farve:o)

 3. Karen S, Lykkefanten Avatar

  Sikke dog en lækker lille sag!

 4. Ingrid Avatar

  Jeg synes helt klart, at din datter skal have een:-) Jeg er også fristet til at strikke een til Olivia på snart 3 1/2 😉

 5. Ingrid Avatar

  Grøn er nemlig også min yndlingsfarve, Mette:-)

 6. Ingrid Avatar

  Mange tak, Karen:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *