Knitmandu

Knitting through the world

Vinterdragt til lille dreng

Jeg strikker om kap med voksende babyer. Vores barnepige blev faster til en lille dreng for nogle måneder siden, og jeg har samtidig med travlhed forsøgt at strikke en lille gave til ham. To cardiganer er han vokset fra, inden jeg blev færdig, men nu håber jeg på, at jeg har ramt rigtigt.

En lille vinterdragt fra Paelas er kommet af pindene (opskriften kan købes her). Den er relativt hurtigt strikket med Drops Nepal garn på pind 5 og dejlig tyk og varm her i den kolde nepalesiske bjergluft. Jeg er lidt usikker på, om modellen egentlig er lidt for “piget”, men jeg håber det går. Alma vil også have én, men jeg er ikke helt sikker på, at den fungerer lige så godt i størrelse 5 år 😉

It is difficult to knit fast enough to match the growth spurts of babies. Our nanny’s brother had a baby boy a few months back, and I have not been able to knit fast enough – each time I finished something, he had grown too much to fit it. Hopefully, this time I have hit the right size. I have knitted a Winter romper size 6 months using Drops Nepal yarn and needle size 5 mm. The pattern is from Paelas and you can buy it in English right here. Now Alma wants one as well, but I doubt it works very well on a 5-year-old 😉


Udgivet

i

, , , ,

af

Tags:

Kommentarer

2 svar til “Vinterdragt til lille dreng”

  1. gugge/Katrine Avatar

    Den er simpelthen så fin!!! Måske du kan lave en kjole udgave til Alma i størrelse 5 år 🙂

  2. Ingrid Avatar

    Mange tak, Katrine:-) og ja, det kan være jeg må lave en kjole-udgave;-) Men altså, har alt for lidt strikketid, og jeg tror kun der bliver mindre tid i år, som allerede nu ser ud til at blive frygtelig travlt, suk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *