Knitmandu

Knitting through the world

Ret nem raglan med korte ærmer

Dette projekt har virkelig været længe undervejs. Opskriften hedder “Ret nem Raglan med Striber” og er fra Lene Holme Samsøes hæfte “Børnestrik på pinde 3 1/2-4”. Jeg har strikket på pind 4 med dobbelttråd af Rasmillas Yndlingsgarn.

Jeg var egentlig meget glad for farvevalget med  turkis bundfarve og mørkebrune striber. men så gik jeg i stå, da jeg nåede til ærmerne…og har været i stå længe! Jeg havde vist den til Alma, som helst ville have korte ærmer og ikke de lange ærmer, som egentlig hører sig til. Og det var jo en stor hjælp. Men alligevel har den ligget i flere måneder og kigget fornærmet på mig.

Den anden aften fik jeg så endelig taget mig sammen og strikket de små ærmer på. Jeg tror bestemt, at jeg bedre ville kunne lide den med lange ærmer. Men den kommer nok til at blive brugt mere i denne vest version. Farverne er ikke favoritter hos Alma, og hun gad ikke have den på til billeder….først da hendes hjemmestrik-glade lillesøster meget gerne ville have den på, ændrede Alma mening. Og så hylede lillesøster. Billederne blev derfor taget hurtigt, hvorefter Olivia fik lov at få den meget store trøje på i Nepals 30 graders varme:-/

This project has taken me forever. The pattern is from Lene Holme Samsøe and I have used Rasmillas Yndlingsgarn yarn. The original pattern calls for long sleeves, but Alma said she preferred it as a vest, which was fine with me, since I was pretty sick of knitting on it. And even then it took me forever to get around to finishing it. The colours are not favourites with Alma, so let’s see if she ends up wearing it next winter or not. 


Kommentarer

8 svar til “Ret nem raglan med korte ærmer”

 1. Citronmoster Avatar

  Jeg synes den er sødt med de korte ærmer. Herlige billeder af dine børn, især det sidste :))

 2. Citronmoster Avatar

  Jeg synes den er sødt med de korte ærmer. Herlige billeder af dine børn, især det sidste :))

 3. gugge/Katrine Avatar

  Hvor er den fin – også med korte ærmer. Og hvor er det bare skønt så vild Olivia er med strik.

 4. gugge/Katrine Avatar

  Hvor er den fin – også med korte ærmer. Og hvor er det bare skønt så vild Olivia er med strik.

 5. Ingrid Avatar

  Mange tak, Citronmoster:-) Ja, jeg håber den kommer i brug, for den var altså lidt drøj at strikke;-)

 6. Ingrid Avatar

  Mange tak, Citronmoster:-) Ja, jeg håber den kommer i brug, for den var altså lidt drøj at strikke;-)

 7. Ingrid Avatar

  Mange tak, Katrine. Ja, det er helt skørt så tosset hun er med det hjemmestrik;-)

 8. Ingrid Avatar

  Mange tak, Katrine. Ja, det er helt skørt så tosset hun er med det hjemmestrik;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *