Categories
Alpaca garn uld

Hej, jeg hedder Ingrid, og jeg er afhængig af garn

Jeg har fået ryddet op i mit garn. Min søde mand har hængt nogle skabe op, så jeg kunne få det organiseret lidt bedre. Indtil videre har det ligget mere eller mindre sorteret efter farve i nogle store kurve. 
Men nu står det sirligt på række og i lag i skabet. Det er skønt!
Det eneste negative er, at det har tydeliggjort for min mand lige præcis HVOR meget garn jeg har…. Derfor var han heller ikke begejstret, da jeg fortalte at min veninde og kollega fra Bolivia ville ankomme med knap 5 kg skønt alpaca garn, og at en anden kollega fra Danmark kom med et kilo Rasmilla garn og nogle nye strikkebøger…OG at vores venner fra Danmark, også havde fået lidt garn med til mig, som jeg havde bestilt på nettet. Og resultatet er selvfølgelig, at der slet ikke er skabsplads nok til det nye garn (og jeg havde stadig en kurv eller to med garn, som ikke kunne være der inden). 
Alt i alt må jeg nu også erkende over for mig selv, at jeg IKKE må købe mere garn i MEGET lang tid. Mit lager er fyldt, og der burde være noget til alle slags projekter. 
Her er lidt nærbilleder af skabene med indhold:

Og her er så lidt billeder af det skønne blødeste alpaca garn fra Bolivia. Jeg havde bestilt i både den tynde og tykke kvalitet, og jeg glæder mig helt vildt til at strikke med det. Nu skal jeg dog først have godt gang i mit krydsnøgleapparat:

Og så min nye forsendelse af Rasmilla garn…hvilket jeg godt kunne se, at jeg slet ikke mangler, da jeg fik ryddet op i mit garn og set, HVOR meget rasmilla garn jeg allerede har. Men det er bare så lækkert både i kvalitet og farver:

Og så havde jeg efter lang tids søgen på nettet fundet det her nye Soul og Sky garn fra Du Store Alpakka, som skal bruges til et Paelas projekt – det føles så lækkert, og jeg tror, at projektet må på pindene allerede i weekenden. Og så fulgte der lidt silk mohair garn med, som jeg har lidt andre ideer med. Så samlet set, har jeg reelt fået banket min helt private garnbutik på benene her i Nepal;-)

I am addicted to yarn! My husband has put up some cabinets for my yarn, which is great, but it also clarified for him exactly HOW much yarn I have. So he wasn’t too excited when I said my friend from Bolivia was bringing around 5 kg soft Alpaca yarn, my other colleague from Denmark was bringing more Rasmilla yarn, and our friends coming to visit were bringing some yarn bits and bobs that I had ordered online.

And it is now also clear for me that I cannot buy any yarn for a LONG time. I must have something for all kinds of projects. It is like having my personal yarn shop here in Nepal and I love it:-)

20 replies on “Hej, jeg hedder Ingrid, og jeg er afhængig af garn”

WOW det er meget garn men hold da op det ser fedt ud:) Glæder mig til at se, hvad der kommer ud af de mange garnnøgler (det er man kalder dem, ik'?) Go' strikke fornøjelse og go' weekend:)

Bliver nødt til at vise min mand dit lager, så kan han altså ikke på nogen måde brokke sig over mine indkøb 🙂 Men når man ved, hvor produktiv du er med pindende, så får du hurtigt plads i skabene igen 🙂

Det er sgu imponerende…. Helt vildt! Det er godt, at du også virkelig får brugt noget af det. 🙂 Men aner jeg et lille købestop der mellem linjerne? Eller er du ikke helt sikker på, at du vil gå så langt?:)
Men altså… jeg gad sgu godt have dit lager – det ser virkelig lækkert ud. 🙂

Hahahaha. Ja jeg tror da også at en støttegruppe er tiltrængt 😉
Men godt ser det ud. Og sikke en orden i skabet. God fornøjelse med alle projekterne og ikke mindst det der med ikke at købe garn foreløbigt ;.)

Det er simpelthen et helt fantastisk lager du har dig der. Jeg kan godt forstå, at du er lidt betænkelig over hvad din mand tænker 🙂 men til gengæld har du nu selv et overblik. Og masser af garn til nye projekter. Og med sin strikkehastighed, så er det garn jo snart forvandlet til alt muligt fantastisk!!

hahaha, Marie-Louise, jeg er allerede stødt ind i et par mangler i mit enorme lager….men det nytter jo ikke noget. Jeg er nødt til at bruge hvad jeg har;-)

Tak, Anja, og ja, jeg har meget garn. Jeg er også gået lidt amok, fordi jeg ikke rigtig kan få garn herude (der er masser af garn, men det er ikke blødt, og det er svært at gennemskue hvor det kommer fra, hvordan det er farvet, hvilken kvalitet det er osv).

Tak, Katrine, hver aften skal jeg lige ind og kigge lidt på mit lager, hahaha. Og min mand han ryster på hovedet….og accepterer det lidt, fordi han er gadget besat, så det går nok lige op;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *