Knitmandu

Knitting through the world

Hej, jeg hedder Ingrid, og jeg er afhængig af garn

Jeg har fået ryddet op i mit garn. Min søde mand har hængt nogle skabe op, så jeg kunne få det organiseret lidt bedre. Indtil videre har det ligget mere eller mindre sorteret efter farve i nogle store kurve. 
Men nu står det sirligt på række og i lag i skabet. Det er skønt!
Det eneste negative er, at det har tydeliggjort for min mand lige præcis HVOR meget garn jeg har…. Derfor var han heller ikke begejstret, da jeg fortalte at min veninde og kollega fra Bolivia ville ankomme med knap 5 kg skønt alpaca garn, og at en anden kollega fra Danmark kom med et kilo Rasmilla garn og nogle nye strikkebøger…OG at vores venner fra Danmark, også havde fået lidt garn med til mig, som jeg havde bestilt på nettet. Og resultatet er selvfølgelig, at der slet ikke er skabsplads nok til det nye garn (og jeg havde stadig en kurv eller to med garn, som ikke kunne være der inden). 
Alt i alt må jeg nu også erkende over for mig selv, at jeg IKKE må købe mere garn i MEGET lang tid. Mit lager er fyldt, og der burde være noget til alle slags projekter. 
Her er lidt nærbilleder af skabene med indhold:

Og her er så lidt billeder af det skønne blødeste alpaca garn fra Bolivia. Jeg havde bestilt i både den tynde og tykke kvalitet, og jeg glæder mig helt vildt til at strikke med det. Nu skal jeg dog først have godt gang i mit krydsnøgleapparat:

Og så min nye forsendelse af Rasmilla garn…hvilket jeg godt kunne se, at jeg slet ikke mangler, da jeg fik ryddet op i mit garn og set, HVOR meget rasmilla garn jeg allerede har. Men det er bare så lækkert både i kvalitet og farver:

Og så havde jeg efter lang tids søgen på nettet fundet det her nye Soul og Sky garn fra Du Store Alpakka, som skal bruges til et Paelas projekt – det føles så lækkert, og jeg tror, at projektet må på pindene allerede i weekenden. Og så fulgte der lidt silk mohair garn med, som jeg har lidt andre ideer med. Så samlet set, har jeg reelt fået banket min helt private garnbutik på benene her i Nepal;-)

I am addicted to yarn! My husband has put up some cabinets for my yarn, which is great, but it also clarified for him exactly HOW much yarn I have. So he wasn’t too excited when I said my friend from Bolivia was bringing around 5 kg soft Alpaca yarn, my other colleague from Denmark was bringing more Rasmilla yarn, and our friends coming to visit were bringing some yarn bits and bobs that I had ordered online.

And it is now also clear for me that I cannot buy any yarn for a LONG time. I must have something for all kinds of projects. It is like having my personal yarn shop here in Nepal and I love it:-)


Udgivet

i

, ,

af

Tags:

Kommentarer

35 svar til “Hej, jeg hedder Ingrid, og jeg er afhængig af garn”

 1. Mette Avatar

  WOW det er meget garn men hold da op det ser fedt ud:) Glæder mig til at se, hvad der kommer ud af de mange garnnøgler (det er man kalder dem, ik'?) Go' strikke fornøjelse og go' weekend:)

 2. Mette Avatar

  WOW det er meget garn men hold da op det ser fedt ud:) Glæder mig til at se, hvad der kommer ud af de mange garnnøgler (det er man kalder dem, ik'?) Go' strikke fornøjelse og go' weekend:)

 3. Strikkefuglen Avatar

  Sikke en fantastisk samling garn 🙂 det bliver spændende at se hvad du får strikket. Kender ikke rasmilla garn, måske jeg skulle se nærmere på det 🙂

 4. Marie-Louise Avatar

  Kan man få for meget garn?? Nope!!! 😂😂 God strikkelyst. Og nu får jeg pludselig behov for at bestille mere garn til lageret 😉 Kh Marie-Louise (daneinzurich)

 5. Marie-Louise Avatar

  Kan man få for meget garn?? Nope!!! 😂😂 God strikkelyst. Og nu får jeg pludselig behov for at bestille mere garn til lageret 😉 Kh Marie-Louise (daneinzurich)

 6. Anja (Zoomsnoren) Avatar

  Hvor ser det godt ud – og ih, du har også meget garn…. *fnis*
  Fordelen er, at der altid er noget at vælge imellem, ik'? 😉

 7. Anja (Zoomsnoren) Avatar

  Hvor ser det godt ud – og ih, du har også meget garn…. *fnis*
  Fordelen er, at der altid er noget at vælge imellem, ik'? 😉

 8. Løkkeligheder Avatar

  Bliver nødt til at vise min mand dit lager, så kan han altså ikke på nogen måde brokke sig over mine indkøb 🙂 Men når man ved, hvor produktiv du er med pindende, så får du hurtigt plads i skabene igen 🙂

 9. Løkkeligheder Avatar

  Bliver nødt til at vise min mand dit lager, så kan han altså ikke på nogen måde brokke sig over mine indkøb 🙂 Men når man ved, hvor produktiv du er med pindende, så får du hurtigt plads i skabene igen 🙂

 10. Susanne / Flesthverdage Avatar

  Hold da op en imponerende samling-:)

 11. Susanne / Flesthverdage Avatar

  Hold da op en imponerende samling-:)

 12. Die HausFrau Avatar

  Det er sgu imponerende…. Helt vildt! Det er godt, at du også virkelig får brugt noget af det. 🙂 Men aner jeg et lille købestop der mellem linjerne? Eller er du ikke helt sikker på, at du vil gå så langt?:)
  Men altså… jeg gad sgu godt have dit lager – det ser virkelig lækkert ud. 🙂

 13. Die HausFrau Avatar

  Det er sgu imponerende…. Helt vildt! Det er godt, at du også virkelig får brugt noget af det. 🙂 Men aner jeg et lille købestop der mellem linjerne? Eller er du ikke helt sikker på, at du vil gå så langt?:)
  Men altså… jeg gad sgu godt have dit lager – det ser virkelig lækkert ud. 🙂

 14. Anita/Photomusen Avatar

  Hvor ser det lækkert ud! Sikke en flot orden – jeg er misundelig! Du har i hvert fald noget at vælge imellem.

 15. @ordvild Avatar

  Hahahaha. Ja jeg tror da også at en støttegruppe er tiltrængt 😉
  Men godt ser det ud. Og sikke en orden i skabet. God fornøjelse med alle projekterne og ikke mindst det der med ikke at købe garn foreløbigt ;.)

 16. @ordvild Avatar

  Hahahaha. Ja jeg tror da også at en støttegruppe er tiltrængt 😉
  Men godt ser det ud. Og sikke en orden i skabet. God fornøjelse med alle projekterne og ikke mindst det der med ikke at købe garn foreløbigt ;.)

 17. Katrine/Små tanker Avatar

  Det er simpelthen et helt fantastisk lager du har dig der. Jeg kan godt forstå, at du er lidt betænkelig over hvad din mand tænker 🙂 men til gengæld har du nu selv et overblik. Og masser af garn til nye projekter. Og med sin strikkehastighed, så er det garn jo snart forvandlet til alt muligt fantastisk!!

 18. Ingrid Avatar

  I know, Mette, det er lidt sindssygt, hihihi. Og ja, det hedder garnnøgler;-)

 19. Ingrid Avatar

  I know, Mette, det er lidt sindssygt, hihihi. Og ja, det hedder garnnøgler;-)

 20. Ingrid Avatar

  Ja, jeg er også bare så glad for alt mit garn:-) Og jeg kan bestemt anbefale rasmilla garnet, det har jeg virkelig brugt meget:-)

 21. Ingrid Avatar

  Ja, jeg er også bare så glad for alt mit garn:-) Og jeg kan bestemt anbefale rasmilla garnet, det har jeg virkelig brugt meget:-)

 22. Ingrid Avatar

  hahaha, Marie-Louise, jeg er allerede stødt ind i et par mangler i mit enorme lager….men det nytter jo ikke noget. Jeg er nødt til at bruge hvad jeg har;-)

 23. Ingrid Avatar

  hahaha, Marie-Louise, jeg er allerede stødt ind i et par mangler i mit enorme lager….men det nytter jo ikke noget. Jeg er nødt til at bruge hvad jeg har;-)

 24. Ingrid Avatar

  Tak, Anja, og ja, jeg har meget garn. Jeg er også gået lidt amok, fordi jeg ikke rigtig kan få garn herude (der er masser af garn, men det er ikke blødt, og det er svært at gennemskue hvor det kommer fra, hvordan det er farvet, hvilken kvalitet det er osv).

 25. Ingrid Avatar

  Tak, Anja, og ja, jeg har meget garn. Jeg er også gået lidt amok, fordi jeg ikke rigtig kan få garn herude (der er masser af garn, men det er ikke blødt, og det er svært at gennemskue hvor det kommer fra, hvordan det er farvet, hvilken kvalitet det er osv).

 26. Ingrid Avatar

  hihihi, du må gerne bruge mit lager til at overbevise din mand om, det slet ikke er så slemt hjemme hos jer, hihihi

 27. Ingrid Avatar

  hihihi, du må gerne bruge mit lager til at overbevise din mand om, det slet ikke er så slemt hjemme hos jer, hihihi

 28. Ingrid Avatar

  Ja, Susanne, jeg er vist også gået lidt overbord i mine indkøb;-)

 29. Ingrid Avatar

  Ja, Susanne, jeg er vist også gået lidt overbord i mine indkøb;-)

 30. Ingrid Avatar

  I know, Astrid, det ER helt vildt. Og du aner bestemt et garn-købestop mellem linjerne, hahaaha

 31. Ingrid Avatar

  I know, Astrid, det ER helt vildt. Og du aner bestemt et garn-købestop mellem linjerne, hahaaha

 32. Ingrid Avatar

  Jeg er også rigtig glad for alt det fine garn, Anita:-)

 33. Ingrid Avatar

  Jeg er også rigtig glad for alt det fine garn, Anita:-)

 34. Ingrid Avatar

  Åh ja, Liv, jeg må finde mig en støttegruppe, hihihi

 35. Ingrid Avatar

  Tak, Katrine, hver aften skal jeg lige ind og kigge lidt på mit lager, hahaha. Og min mand han ryster på hovedet….og accepterer det lidt, fordi han er gadget besat, så det går nok lige op;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *