Categories
babystrik børnestrik islændersweater Knit for your Kid Rasmilla Rasmillas yndlingsgarn strik Susie Hauman Susie Haumann sweater

Strik i brug

Ville også lige dele med jer dette morgenbillede af min lille basse i sin islændersweater:-) De kølige morgener i Kathmandu betyder, at vi kan finde strikkesagerne frem, og det er jo skønt. Denne er strikket efter Susie Haumanns opskrift i “Knit for your Kid” og strikket med dobbelttråd af Rasmillas Yndlingsgarn. I april havde jeg et indlæg på bloggen med mange flere billeder af sweateren (se indlægget her). Det er sjovt at se, hvor meget hår Olivia har fået i den periode;-) God mandag derude i blogland.

Just wanted to share this morning photo with you of my baby in her Icelandic sweater:-) The pattern is from Susie Haumann’s book “Knit for your Kid” (which is in Danish) and I have used Rasmillas Yndlingsgarn. The sweater featured on my blog with many more photos back in April (see the post here). Have a great Monday:-)

10 replies on “Strik i brug”

Mange tak, Mette:-) Hun vokser så hurtigt. Lige om lidt fylder hun to….det virker ikke som sååå lang tid siden, at vi fejrede hendes 1 års fødelsdag, hvor hun kravlede rundt med meget lidt hår på hovedet;-)

Åh ja, nogle gange tænker jeg "jaaaa, en mere", men tænker nok mest, at det orker vi ikke, altså, at starte helt forfra igen….og vi bliver jo heller ikke yngre (Jan og jeg fylder sørme 40 næste år, gisp…det kan jo ikke passe:-O)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *