Knitmandu

Knitting through the world

Når bølgehuen passer….

Efter mine sidste par indlæg, var jeg jo nødt til hurtigst muligt at få strikket en bølgehue, som passede (se her og her for de tidligere indlæg – og opskriften på huen kan du finde her). Og det lykkedes. Ok, jeg skulle nok være startet på indtagningerne lidt tidligere, så den er blevet en lille smule for stor – sådan lidt “hip hop” stor:-) Men Alma er glad og skal nok få den brugt om et par måneder, når det begynder at blive koldt i Nepal.

Denne er også strikket i rester. Den nederste del har jeg strikket en tråd gammelrosa Alpaca og en tråd lilla alpaca sammen, og jeg var egentlig glad for det melerede look, men det er måske ikke så smart lige på den her model, da jeg synes, bølgerne træder lidt mindre frem i forhold til den jeg strikkede med lidt klarere farver. Den pink farve er Drops Merino Extrafine, som jeg brugte til Almas Bloomsbury (som jeg skrev om her).

Men som man kan se på billedet af begge piger, så har Olivia også forelsket sig i huen, så den skal strikkes igen, men helst i nogle HELT andre farver;-) Og så er Alma blevet meget begejstret for,  at vi skal op på taget for at tage billeder, så det gør vi på trods af de mange steder, man kan falde ned…gisp:-o
I quickly made a “Little Scallops” hat that would fit Alma. I used different yarn scraps. Olivia wants one as well, so I will have to make one more, but she will get one in a completely different color – I am a little sick of knitting with pink;-) The pattern for the hat can be found here

Og så lige et billede af Kathmandu med bjergene i baggrunden:-)


af

Tags:

Kommentarer

27 svar til “Når bølgehuen passer….”

 1. @ordvild Avatar

  Skønne skønne skønne fotos! Jeg synes at også denne bølge-hue er super sød 🙂

 2. @ordvild Avatar

  Skønne skønne skønne fotos! Jeg synes at også denne bølge-hue er super sød 🙂

 3. Tea Kristin Avatar

  Så herlig lue!! Denne fikk jeg også lyst til å strikke til mine små – jeg likte godt det melerte uttrykket også jeg da 😉

 4. Tea Kristin Avatar

  Så herlig lue!! Denne fikk jeg også lyst til å strikke til mine små – jeg likte godt det melerte uttrykket også jeg da 😉

 5. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Liv:-) Ja, man kan helt forfalde til at glæde sig til, at det bliver koldt;-)

 6. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Liv:-) Ja, man kan helt forfalde til at glæde sig til, at det bliver koldt;-)

 7. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Tea Kristin. Ja, den må du også få strikket – det går ret hurtigt:-) Til gengæld går jeg og drømmer om at få strikket den Eivor cardigan du lavede i den fine gule farve:-)

 8. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Tea Kristin. Ja, den må du også få strikket – det går ret hurtigt:-) Til gengæld går jeg og drømmer om at få strikket den Eivor cardigan du lavede i den fine gule farve:-)

 9. Stine Avatar

  elsker påkledningen! Luen var virkelig prikken over i en 😉

 10. Stine Avatar

  elsker påkledningen! Luen var virkelig prikken over i en 😉

 11. Line / alleelskeragnes Avatar

  Åh… Hvor er det skønt at se bjergene over Kathmandu igen. Min søster boede jo i Kathmandu i to år, og det var de mest fantastisk tagbilleder hun sendte hjem til alle os, der sukkede efter storslåetheden herhjemme. Den er selvfølgelig også herhjemme, men der er nu noget særligt over bjerge, der strækker sig op i skyerne. Hvor er det dejligt, at dine piger får det med. Nu med hue på! ^_^

  – Line / alleelskeragnes

 12. Line / alleelskeragnes Avatar

  Åh… Hvor er det skønt at se bjergene over Kathmandu igen. Min søster boede jo i Kathmandu i to år, og det var de mest fantastisk tagbilleder hun sendte hjem til alle os, der sukkede efter storslåetheden herhjemme. Den er selvfølgelig også herhjemme, men der er nu noget særligt over bjerge, der strækker sig op i skyerne. Hvor er det dejligt, at dine piger får det med. Nu med hue på! ^_^

  – Line / alleelskeragnes

 13. Die HausFrau Avatar

  Jeg kan rigtig god lide meleringen – også selvom det går lidt udover bølgerne! Og det er vist godt, at du er så hurtig på pindene, når pigerne er SÅ vilde med strik. 🙂

 14. Die HausFrau Avatar

  Jeg kan rigtig god lide meleringen – også selvom det går lidt udover bølgerne! Og det er vist godt, at du er så hurtig på pindene, når pigerne er SÅ vilde med strik. 🙂

 15. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Stine:-)

 16. Ingrid Avatar

  Tak for din kommentar, Line. Ja, det kan være ganske smukt. Jeg er faktisk slet ikke bjergmenneske, men mest til havet, så jeg SAVNER at se vand. Men min mand er til gengæld glad for bjerge…and they are growing on me too;-) I starten af oktober skal vi lidt ud i bjergene og jeg glæder mig til frisk luft og smuk natur:-)

 17. Ingrid Avatar

  Tak for din kommentar, Line. Ja, det kan være ganske smukt. Jeg er faktisk slet ikke bjergmenneske, men mest til havet, så jeg SAVNER at se vand. Men min mand er til gengæld glad for bjerge…and they are growing on me too;-) I starten af oktober skal vi lidt ud i bjergene og jeg glæder mig til frisk luft og smuk natur:-)

 18. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Astrid. Ja, jeg tror alligevel heller ikke, at jeg fortryder meleringen:-) Og jeg har faktisk ikke fået en hue mere på pindene, men har istedet kastet mig over andre projekter…ups! Men Olivia har også en lækker "Lene Holme Samsøe" hue liggende klar (den sammen som jeg for nylig lagde på bloggen som barselsgave)….og så har jeg en vildt fin hueopskrift, der (forhåbentlig) er på vej til Nepal, som jeg skal kaste mig over i næste uge (hvis posten når frem:-o)

 19. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Astrid. Ja, jeg tror alligevel heller ikke, at jeg fortryder meleringen:-) Og jeg har faktisk ikke fået en hue mere på pindene, men har istedet kastet mig over andre projekter…ups! Men Olivia har også en lækker "Lene Holme Samsøe" hue liggende klar (den sammen som jeg for nylig lagde på bloggen som barselsgave)….og så har jeg en vildt fin hueopskrift, der (forhåbentlig) er på vej til Nepal, som jeg skal kaste mig over i næste uge (hvis posten når frem:-o)

 20. Unknown Avatar

  Ja, Olivia ligner da en, der rigtig gerne vil have sin egen version! 🙂
  Kh. Louise // Garn Grammatik

 21. Unknown Avatar

  Ja, Olivia ligner da en, der rigtig gerne vil have sin egen version! 🙂
  Kh. Louise // Garn Grammatik

 22. Katrine/gugge Avatar

  Hvor er den bare fin. Jeg overvejer om mine børn skal have hue eller elefanthuer i år. Så jeg spurgte Sveske, "kunne du tænke dig sådan en hue til vinter?" (og viste hende billede nr 2)
  "a-a a-a (nej)" svarede hun.
  Mig; "hvad så?"
  Sveske; "jeg kunne hellere tænke mig kjolen… Eller trøjen!" 😀

  Ja, så det blev jeg ikke klogere af. Men fin er den. Så måske våger jeg alligevel noget lignende.

 23. Katrine/gugge Avatar

  Hvor er den bare fin. Jeg overvejer om mine børn skal have hue eller elefanthuer i år. Så jeg spurgte Sveske, "kunne du tænke dig sådan en hue til vinter?" (og viste hende billede nr 2)
  "a-a a-a (nej)" svarede hun.
  Mig; "hvad så?"
  Sveske; "jeg kunne hellere tænke mig kjolen… Eller trøjen!" 😀

  Ja, så det blev jeg ikke klogere af. Men fin er den. Så måske våger jeg alligevel noget lignende.

 24. Ingrid Avatar

  Ja, hun gør, Louse:-) Men hendes mor har ikke fået taget sig sammen til at strikke een mere. Og nu går jeg og venter på en opskrift, som jeg tænker, jeg vil afprøve til Olivia. Så må vi håbe hun bliver lige så glad for en alternativ hue;-)

 25. Ingrid Avatar

  Ja, hun gør, Louse:-) Men hendes mor har ikke fået taget sig sammen til at strikke een mere. Og nu går jeg og venter på en opskrift, som jeg tænker, jeg vil afprøve til Olivia. Så må vi håbe hun bliver lige så glad for en alternativ hue;-)

 26. Ingrid Avatar

  hahahaha, det lyder farlig bekendt:-D Og i forhold til trøjen og kjolen/nederdelen: Trøjen har Alma fået i gave, men den fåes sikkert alle steder, hvor de sælger Disney merchandise til skyhøje priser;-) Nederdelen købte jeg for et par år siden til billige penge i Rema1000 (tror jeg). Og ja, det kan jo være, at hun gerne vil have huen på alligevel, når den er færdig og det bliver koldt. kh. I

 27. Ingrid Avatar

  hahahaha, det lyder farlig bekendt:-D Og i forhold til trøjen og kjolen/nederdelen: Trøjen har Alma fået i gave, men den fåes sikkert alle steder, hvor de sælger Disney merchandise til skyhøje priser;-) Nederdelen købte jeg for et par år siden til billige penge i Rema1000 (tror jeg). Og ja, det kan jo være, at hun gerne vil have huen på alligevel, når den er færdig og det bliver koldt. kh. I

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *