Knitmandu

Knitting through the world

Lille hue eller stort hoved…

Olivia har forelsket sig i den lille bølgehue og har insisteret på at have den på hele aftenen -se bare det ansigt, da hun tror, jeg vil tage den fra hende:-) Endnu mere motivation til at strikke et par stykker i rigtig størrelse til begge piger…For mere info om huen og link til opskrift, kan du læse mit tidligere indlæg her.
Olivia loves the little scallops hat even though it is way too small. I will definitely have to make a couple in the right size for the girls:-)


af

Tags:

Kommentarer

15 svar til “Lille hue eller stort hoved…”

 1. Susanne / Flesthverdage Avatar

  Hvor er den fin in aktion-:)
  Tænker mormor kunne lave en i blå til mindstemanden i huset her – jeg strikker nemlig ikke. Jeg beundrer kun andres arbejde-:)

 2. Susanne / Flesthverdage Avatar

  Hvor er den fin in aktion-:)
  Tænker mormor kunne lave en i blå til mindstemanden i huset her – jeg strikker nemlig ikke. Jeg beundrer kun andres arbejde-:)

 3. Anja (Zoomsnoren) Avatar

  Åååh, hvor er hun sød med det udtryk i ansigtet på det første billede!

 4. Anja (Zoomsnoren) Avatar

  Åååh, hvor er hun sød med det udtryk i ansigtet på det første billede!

 5. gugge/Katrine Avatar

  Hvor er hun dog skøn!! Du må skynde dig, at få et par huer mere på pindende 😉

 6. @ordvild Avatar

  Arj men den er da også bare så fin – så selvfølgelig vil hun ikke af med den.

 7. @ordvild Avatar

  Arj men den er da også bare så fin – så selvfølgelig vil hun ikke af med den.

 8. Ingrid Avatar

  Åh ja, Susanne, mormor vil garanteret kunne strikke sådan en lynhurtigt til mindstemanden:-)

 9. Ingrid Avatar

  Åh ja, Susanne, mormor vil garanteret kunne strikke sådan en lynhurtigt til mindstemanden:-)

 10. Ingrid Avatar

  Haha, Anja, hun er en værre gavtyv, er hun;-)

 11. Ingrid Avatar

  Haha, Anja, hun er en værre gavtyv, er hun;-)

 12. Ingrid Avatar

  Tak, Katrine, nu er den første færdig til Alma, og så mangler der bare een til Olivia. Måske jeg kan gå igang i aften, hvis jeg ikke falder i søvn. Hele ugen er jeg faldet i søvn, når jeg har skullet putte børn, og det er altså ikke optimalt for min strikkeproduktivitet;-)

 13. Ingrid Avatar

  Tak, Katrine, nu er den første færdig til Alma, og så mangler der bare een til Olivia. Måske jeg kan gå igang i aften, hvis jeg ikke falder i søvn. Hele ugen er jeg faldet i søvn, når jeg har skullet putte børn, og det er altså ikke optimalt for min strikkeproduktivitet;-)

 14. Ingrid Avatar

  Tak, Liv. Ja, jeg må få lavet en i rigtig størrelse, så hun ikke skal gå rundt og ligne Lille Per;-)

 15. Ingrid Avatar

  Tak, Liv. Ja, jeg må få lavet en i rigtig størrelse, så hun ikke skal gå rundt og ligne Lille Per;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *