Knitmandu

Knitting through the world

En nem lille bølgehue…

Jeg har vist tidligere nævnt, at jeg får megt inspiration via Instagram. Denne lille hue er et eksempel. Den er virkelig hurtigt strikket og nem at gå til. Og så er opskriften tilmed gratis (på svensk og engelsk). Jeg tror også, at man ret let kan variere størrelserne, og det får jeg nemlig brug for. Jeg fejlvurderede størrelsen lidt, så huen, som var tiltænkt Alma, passer nok nærmere en størrelse 1 år (eller mindre). Den er derfor røget i gavekurven – måske er det årets første julegave;-) Den er strikket af garnrester, men mit gæt vil være, at det er noget Drops merino eller lignende.

Alma er dog meget skuffet, for hun havde selv valgt farverne og ventet med spænding til den var færdig. Så dumme mor må skynde sig at strikke een mere. Det bliver nok heller ikke sidste gang, at denne hue dukker op på bloggen, for jeg har mange ideer til farvekombinationer….og måske endda at bruge bølgemønsteret på en trøje, vanter eller lignende. Vi får se:-) Opskriften findes her.

This little hat is based on a pattern called “Little Scallops”. My version turned out too small, but it is such a quick knit, that I will just do a new version….possibly many more as I have several colour combination ideas:-) The pattern is free in English and Swedish and you can find it here.


af

Tags:

Kommentarer

7 svar til “En nem lille bølgehue…”

 1. gugge/Katrine Avatar

  Den er så fin! Jeg ville ønske, jeg kunne strikke mønsterstrik – men det bliver altid for stramt og træls…

 2. gugge/Katrine Avatar

  Den er så fin! Jeg ville ønske, jeg kunne strikke mønsterstrik – men det bliver altid for stramt og træls…

 3. @ordvild Avatar

  Jeg synes altså også at det bølgemønster er rigtig sødt.

 4. @ordvild Avatar

  Jeg synes altså også at det bølgemønster er rigtig sødt.

 5. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Katrine. Jeg vil sige, at den her også blev lidt for stram i mønsterstrikken, men det blev bedre på min anden version. Det er ikke så tit, at jeg strikker mønster med forskellige farver, så jeg skal altid lige have det genopfrisket:-)

 6. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Katrine. Jeg vil sige, at den her også blev lidt for stram i mønsterstrikken, men det blev bedre på min anden version. Det er ikke så tit, at jeg strikker mønster med forskellige farver, så jeg skal altid lige have det genopfrisket:-)

 7. Ingrid Avatar

  Tak, Liv, ja, jeg tror det vil kunne bruges til meget:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *