Knitmandu

Knitting through the world

Mere vævestrik…

For en del måneder siden skrev jeg et indlæg om en cardigan i vævestrik, som det havde taget mig tæt på et år at færdiggøre – indlægget kan læses her. Men da vævestrik er sjovt at strikke og så fin en teknik til at strikke med flere farver med mindst muligt besvær, så gik jeg i gang med endnu en cardigan, denne gang i str. 2 år til Olivia. Og som billederne af Olivia viser, så er den temmelig meget for stor til hende lige nu (hun er 16 måneder), så hvis jeg er heldig, er den perfekt til de kolde måneder i Nepal, som starter i november.

Den er også fra Susie Haumanns bog “Knit for your Kid”. Jeg havde noget Arwetta garn i gule nuancer, som egentlig var tiltænkt nogle andre projekter, men jeg synes egentlig, at det er blevet meget fint…og ikke mindst meget påskeagtigt:-)
Så god påske til alle i blogland hele vejen fra Nepal:-)

 

af

Tags:

Kommentarer

3 svar til “Mere vævestrik…”

  1. Die HausFrau Avatar

    Jeg skal simpelthen lære at strikke på den måde. Den er bare så helt fantastisk flot!

  2. Die HausFrau Avatar

    Jeg skal simpelthen lære at strikke på den måde. Den er bare så helt fantastisk flot!

  3. Ingrid Avatar

    Tusind tak, søde Astrid:-) Og det kan du bare se at komme i gang med! Det er seriøst MEGA nemt (hvis man altså kan strikke). Man strikker kun med en farve af gangen. Under mit indlæg om den første vævestrik cardigan, jeg lavede, er der under kommentarerne et link til en video, der viser hvordan:-) kh. Ingrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *