Knitmandu

Knitting through the world

En skrædder i Kathmandu…

Jeg har uanede mængder af stof, en urørt symaskine og en masse gode ideer og intentioner. Problemet er, at jeg ikke syr, og jeg er ikke kommet i gang, som jeg havde regnet med. Det er selvfølgelig lidt dumt, men jeg har bare ikke tid. Og den tid, som jeg har til det kreative, bruger jeg 100% på strik.
Så jeg har nu erkendt over for mig selv, at det er på tide at komme afsted til en af de mange skræddere i Kathmandu. Jeg har fået lavet enkelte ting herude, men meget lidt i forhold til potentialet.  Når jeg tænker på, hvor mange ting, jeg i gamle dage (før børn) nåede at få lavet på et par dage i Thailand eller en uge i Cambodia, så er det helt fjollet, hvor lidt jeg har fået lavet på 2 1/2 år i Nepal.
Men nu var det tid, og min veninde tog mig med til Sarita, som er udlært i Japan og designer i Nepal under navnet, Swoniga Design. Jeg fik afleveret forskelligt stof og forskellige ideer og venter nu spændt på at se resultaterne. Derudover kunne jeg ikke modstå den fineste kimono i silke med smukt skråbånd (hedder det det?) fra Japan. Jeg tænker, den kan bruges som et alternativ til en habitjakke eller en cardigan, og den passer perfekt:-) Her er lidt billeder fra min længe ventede skrædder-dag:-)
I have a lot of fabric, an untouched sewing machine and a lot of ideas and good intentions. The problem is that I don’t sew, and I haven’t gotten started as I expected I would during our time in Nepal. I just don’t have time and whatever time I find for creative thoughts is spent on knitting. 

So I finally went to a tailor here in Kathmandu. My friend took me to Sarita who was trained in Japan and designs under the brand Swoniga Design. I brought my fabric and my ideas and am now eagerly awaiting the finished products. I also fell in love with a beautiful kimono in silk with a lovely Japanese fabric as bias binding. Now I am just wondering why I haven’t gone sooner in my 2 1/2 years in Nepal.Udgivet

i

, ,

af

Tags:

Kommentarer

4 svar til “En skrædder i Kathmandu…”

 1. Mette Avatar

  Åh sikke nogle lækre stoffer:o) Jeg ville så gerne kunne sy men det er min tålmodighed der halter:o/ Det er godt nok en lækker kimono:o)

 2. Shirley Avatar

  jeg vil SÅ gerne introduceres! Har aaaalt for eget stof liggende også…

 3. Ingrid Avatar

  Tak, Mette, jeg er også så glad for den kimono, selvom det har været for koldt til at jeg har kunnet bruge den:-( Jeg har heller ikke haft tålmodighed til at støve mine sy-kundskaber af og har ikke syet siden jeg var teenager, så det er lidt op af bakke:-/

 4. Ingrid Avatar

  Shirley, jeg skal derned til fitting i morgen, søndag formiddag. Du er velkommen til at tage med? kram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *