Knitmandu

Knitting through the world

Nepals stærke kvinder…

Nu får I lige de sidste billeder fra Nepal i denne omgang, og så lover jeg at vende tilbage til strik i mit næste indlæg:-) Men jeg var nødt til at dele lidt flere billeder fra Jumla i det nordvestlige Nepal. Billeder af kvinder som hele livet arbejder hårdt fra de vågner til de går i seng – De høster med en lille le, de står i vand til anklerne og planter ris, mens de synger for at holde stemningen og modet oppe….og de glæder sig over at have fået elektricitet, så de ikke længere behøves at male melet manuelt, og dermed har flere timer i dagen til at hente brænde, hente vand og andet fysisk arbejde…


Udgivet

i

, ,

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *