Knitmandu

Knitting through the world

Et MEGET forsinket god jul og Godt Nytår!

Mit sidste indlæg var den 9. december. 2014 To dage efter rejste vi på juleferie til Singapore og var først tilbage i Nepal den 5. januar 2015. Jeg har hverken fået strikket, blogget eller læst ret meget med hos jer andre hen over ferien. Vi havde ikke wifi, og så kneb det især med tiden, fordi vi hyggede 24/7 med ungerne. Og vi havde en SKØN ferie og kom godt ind i det nye år.
Det hele foregik på børnenes præmisser, så vi fik set et hav af legepladser, zoologisk have, Singapore Science Centre (første gang vi var der, men bestemt ikke sidste gang!), Gardens by the Bay (flere gange), Duck Tours, vandland, biffen og pedicure med Alma, familiebesøg, osv. osv. Her er lidt billeder fra vores knap 4 uger i Singapore (de fleste er taget med mobilen, så jeg beklager den halvdårlige kvalitet) 
Og nu er vi i 2015 og allerede halvvejs igennem vores tid i Nepal. Det er slet ikke til at forstå. Jeg synes virkelig, at tiden flyver afsted. Håber også, at I alle havde en dejlig juleferie og et godt nytår. Og så er jeg så småt ved at have gang i strikkepindene igen, så det næste indlæg bliver igen med strikkefokus:-)

The blog has been quiet over Christmas and New Year. We were in Singapore and had a great time, but with limited internet access. Singapore has so much to offer in regard to activities with kids, so we were never bored, but always tired at night. Hope you all had a Merry Christmas and a Happy New Year. I haven’t been knitting over the holidays, but I am slowly getting back on track, so my next post will be back to knitting. Happy New Year!


af

Tags:

Kommentarer

8 svar til “Et MEGET forsinket god jul og Godt Nytår!”

 1. Mette Avatar

  Skønne billeder:) Lyder som en fantastisk juleferie. Vi har også nydt en dejlig lang juleferie. Først 11 dage i England, hvor vi holdte jul med den engelske del af familien. Så nød vi 5 dage inden skolen startede igen, hvor vi lige holdte jul med den danske del af familien:) Nu er hverdagen begyndt igen og det er også dejligt. Hvad skal i når tiden i Nepal slutter?

 2. Mette Avatar

  Skønne billeder:) Lyder som en fantastisk juleferie. Vi har også nydt en dejlig lang juleferie. Først 11 dage i England, hvor vi holdte jul med den engelske del af familien. Så nød vi 5 dage inden skolen startede igen, hvor vi lige holdte jul med den danske del af familien:) Nu er hverdagen begyndt igen og det er også dejligt. Hvad skal i når tiden i Nepal slutter?

 3. @ordvild Avatar

  Og i lige måde da. Sikke en lang og dejlig ferie i har haft. Og velkommen tilbage til hverdagen eller hvad?!

 4. Ingrid Avatar

  Hvor dejligt, Mette, at I også fik fejret med både den engelske og danske del af familien:-) Når vi er færdige i Nepal, skal vi som udgangspunkt tilbage til Danmark. Hvor længe vi så skal være i Danmark inden vi evt. skal ud igen (hvis vi overhovedet skal ud igen – det hele afhænger jo også meget af både børnene og min mands arbejde – nu har han jo taget tid til at passe børn, studere lidt osv, herude, hvilket har været perfekt med helt små børn, men hvis vi skal ud igen, så er børnene jo til den tid større, så det skal også være et sted, hvor han synes, at han kan finde et arbejde inden for sit fag), er et godt spørgsmål:-)

 5. Ingrid Avatar

  Hvor dejligt, Mette, at I også fik fejret med både den engelske og danske del af familien:-) Når vi er færdige i Nepal, skal vi som udgangspunkt tilbage til Danmark. Hvor længe vi så skal være i Danmark inden vi evt. skal ud igen (hvis vi overhovedet skal ud igen – det hele afhænger jo også meget af både børnene og min mands arbejde – nu har han jo taget tid til at passe børn, studere lidt osv, herude, hvilket har været perfekt med helt små børn, men hvis vi skal ud igen, så er børnene jo til den tid større, så det skal også være et sted, hvor han synes, at han kan finde et arbejde inden for sit fag), er et godt spørgsmål:-)

 6. Ingrid Avatar

  Ja, det var rigtig dejligt. Og ja, hverdagen har i den grad indfundet sig….på godt og ondt;-)

 7. Katrine/Små tanker Avatar

  Det ser helt igennem fantastisk ud! De er nogle heldige børn, de to smukke piger 🙂

 8. Katrine/Små tanker Avatar

  Det ser helt igennem fantastisk ud! De er nogle heldige børn, de to smukke piger 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *