Categories
Uncategorized

Knitmandu deltager i Online blogtræf hos Cupcake by Me

Elena med dine fine blog, Cupcake by Me har fået en super ide: et online blogtræf! Og det er jo smart for sådan nogle bloggere som mig, som sidder lidt langt fra alle de seje og dygtige bloggere i Danmark:-) Ideen er, at man den 1. juli via Elenas blog kan se links til nye blogge, som man måske ikke kendte i forvejen. Inspireret af søde Anja med en anden fin blog, Zoomsnoren, vil jeg kort beskrive mig og min blog:

Hvem er jeg: Jeg hedder Ingrid og jeg elsker at strikke. Jeg er 38 år, gift med Jan og har to piger: Alma på snart 4 og Olivia på 19 måneder. Jeg arbejder for Udenrigsministeriet og blev i sommeren 2013 udsendt til den danske ambassade i Nepal, hvor vi skal bo i tre år. Vi prøver at bruge tiden herude på at rejse mest muligt rundt i Asien med børnene. De elsker nu “fishball soup” og “Thai Iced Tea”, så indtil videre er det en overvejende positiv oplevelse:-) Og jeg har selvfølgelig garn med i kufferten og er ikke bleg for at sidde på stranden i 35 graders varme og strikke på en islændersweater;-)

Hvad blogger jeg om: Jeg strikker MEGET, især til børn, og det fylder nok mest på bloggen. Med to piger og to niecer er det især pigestrik af den yndige slags, som man kan finde. Derudover blogger jeg også lidt om vores liv i Nepal og det at flytte til udlandet og rejse med helt små børn – de store oplevelser, som det giver, men også de udfordringer, som følger med, når man er langt fra familie, venner, danske supermarkeder og asfalterede veje:-)

20 replies on “Knitmandu deltager i Online blogtræf hos Cupcake by Me”

Hold da op – det lyder spændende, selv om jeg kan forestille mig, at savnet også til tider er stort, når man er så længe så langt væk hjemmefra.

Det er første gang, jeg kigger forbi hos dig – men jeg tror nu ikke, det bliver sidste gang 😉

Det er så interessant at følge med, hvad der sker så langt væk fra Danmark.
Jeg synes, at det er modigt, når nogen vælger at tage job så langt hjemmefra – uh, det har jeg for meget hjemve til at kunne.

Jeg læser i forvejen med her hos dig – og elsker at se dit strik til børn. 🙂

Jeg har fundet din blog via det online blogtræf, jeg glæder mig til at følge med fremover. Spændende at høre om havd du oplever på dit job, og smukt tøj du strikker til dine børn.

Så var der da en blog jeg ikke kendte til. Hvor lyder det skønt at være i Nepal… det er noget vi andre kan drømme om. For at hører mere må jeg heller følge dig rundt i verden, og se hvad du får lavet med dine strikkepinde.

Tusind tak fordi du kiggede forbi og gerne vil følge med hos mig, Anita. Jeg har længe fulgt din fine blog via bloglovin:-) Og ja, savnet er nogle gange meget overvældende, og lige nu GLÆDER jeg mig helt vildt til sommerferie i Danmark og hygge med dejlige venner og familie. Men jeg er også overrasket over, hvor hurtigt tiden flyver afsted. Jeg synes ikke, at det er så længe siden, at vi kom, men nu har vi allerede været her et år. Og det med at være så langt væk hjemmefra sammentømrer virkelig vores lille familie, fordi vi har så meget tid sammen og så mange oplevelser sammen:-) kh. Ingrid

Tusind tak fordi du kiggede forbi, Anja – og jeg følger jo også din skønne blog og dine mange flotte kreationer:-) Og ja, hjemve kan være svært. Lige nu glæder jeg mig bare helt vildt til en dejlig sommerferie i Danmark med venner og familie:-) kh. Ingrid

Tusind tak fordi du kiggede forbi og tog dig tid til at ligge en hilsen:-) Jeg kendte heller ikke din blog før, men sikke mange fine ting, du laver. Jeg glæder mig til at følge med hos dig. kh. Ingrid

Hvor dejligt at du kom forbi og har lyst til at følge med på min lille blog, Christina:-) Og jeg kendte heller ikke din blog før, men hold op nogle fantastiske billeder du tager. Glæder mig til at følge din færd ud i psykologi-studiet:-) Og tillykke med at du følger drømmen. kh. Ingrid

Tusind tak fordi du kiggede forbi og har lyst til at følge med her, Eg. Jeg kendte heller ikke din blog, men den er nu tilføjet til min liste – sikke mange flotte ting, du laver:-) kh. Ingrid

Hey Ingrid. Så fandt jeg vej til dig også. Glæder mig til at læse mere om sweaterstrikning i 35 graders varme – og lære mere om Nepalsk kultur. (Dét hedder det garanteret ikke, men det er da et herligt ord, hva?).
Ha' en god dag. Kh. Liv

Tusind tak og i lige måde:-) Dejligt med nye blogs at følge. Jeg er også så glad for den kjole…det var mit første store og svære projekt;-)

Tusind tak fordi du kiggede forbi og gerne vil læse med her, Susanne. Jeg glæder mig også til at følge med hos dig. Det var en supergod ide med det online blogtræf:-)

Tak for kigget på din blog, jeg er nu blevet fast læser via bloglovin 🙂 Hvor lyder det spændende med udstationeringen og hvor er du vildt dygtig til at strike. Jeg glæder mig til at følge din strikning og liv i Nepal 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *