Knitmandu

Knitting through the world

Den trodsige hueopskrift…

Endnu en gang er jeg tilbage ved Vibe Ulrik Søndergaards bog “Strikket med Kærlighed”. Jeg strikkede en poncho fra bogen, som blev rigtig fin og ville derfor give mig i kast med den matchende hue til Alma. Jeg prøvede tre gange, og de blev alle ALT for små.

Opskriften skulle passe til en str. 5 år – mine versioner passer nok fra 0 til 12 måneder. Jeg prøvede forskellige pindestørrelser og forskelligt garn, men nej…det ville ikke lykkes. I stedet fik jeg nogle meget søde huer til gavehylden. De mørkeblå er strikket i Rasmillas tykke yndlingsgarn, og den lyslilla er strikket i Grignasco merinould.

Da de nu passer til meget mindre børn, ja, til babyer, har jeg hæklet nogle bindebånd og valgt at tilføje en pom pom. Her er først et billede af huen, som den SKULLE se ud efterfulgt af mine versioner, som slet ikke ligner. Nu har jeg overgivet mig og forsøger mig nok ikke igen med opskriften!


Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *