Knitmandu

Knitting through the world

Kosevest fra Paelas

I sommer forkælede jeg mig selv med den nye strikkebog fra Paelas (se den og køb den her). Den er fantastisk smuk, og pigerne har stort set peget på alle opskrifterne i bogen, når de laver strikke-ønskeliste, så det bliver lidt af en udfordring:-/

Nu har jeg så fået mit første projekt fra bogen færdig. Det er en Kosevest strikket til Alma i Rasmillas Tykke Yndlingsgarn. Den er meget nem at strikke og er også blevet godt modtaget og bruges flittigt. Jeg er dog lidt i tvivl med bindebåndene i siden. Jeg overvejer om det ville være bedre med bindebånd i samme farve som resten af vesten, og jeg har været så meget i tvivl, at jeg rent faktisk har strikket fire i-cords i samme farve. Hvad siger I? Ser det for mærkeligt ud med kontrastfarven?
Over the summer I spoiled myself and bought the new knitting book from Paelas. It is absolutely beautiful, and the girls want pretty much every model in the book. Now I have finished my first project from the book, the so-called Kosevest. It is quite an easy and fast knit. I have used Rasmillas Tykke Yndlingsgarn (50% cotton/50% wool), which is so easy to knit with. I am, however, a bit uncertain regarding the i-cords – would it work better if I made cords in the same colour as the vest? Let me know what you think.


Kommentarer

2 svar til “Kosevest fra Paelas”

  1. Unknown Avatar

    Hej Ingrid.
    Jeg synes, den får et ekstra twist med kontrastfarvede bindebånd, og så kan I jo bare skifte, når den trænger fil et mere dæmpet look😊

  2. Ingrid Avatar

    Mange tak, Lotte:-) Ja, jeg er faktisk også glad for det, og det er Alma især også, og det er jo nærmest det vigtigste:-) Den bliver ihvertfald brugt meget:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *