Knitmandu

Knitting through the world

Og så blev yndlingsvesten for lille….

Jeg har tidligere vist denne vest på bloggen, både i brug på Alma og Olivia. Den er fra bogen, “Blød Begyndelse (på originalsproget – norsk – hedder den “Myk Start”) og er en af mine favoritter i kategorien af hjemmestrik. Bogen har været meget svær at finde. Jeg lånte den i sin tid på biblioteket, men så den for nylig i Sommefuglen i København på norsk (se den på deres hjemmeside her).

Men nu har den vist udtjent sin værnepligt i vores familie. Den når kun lige ned over maven på Olivia, og så har hun jo så meget andet strik, der rent faktisk passer. Den er dog stadig i rigtig god stand, så jeg vil gemme den til den dag, hvor pigerne måske selv får en pige:-) Og så fik jeg nogle gode billeder af Olivia med vesten i brug i dag, som jeg lige vile dele.

This is a favourite knit in our house and it has been worn a lot by both Alma and Olivia. The pattern is from the Norwegian knit designer, May B. Langhelle, but I don’t know if has ever been translated to English. Anyway, today Olivia wore it and even though it is still super cute on her, it now barely covers her belly, so I will let it retire and keep it safe…perhaps the girls will have their own baby girl one day to dress in the sweet vintage knit:-)

Kommentarer

4 svar til “Og så blev yndlingsvesten for lille….”

 1. Anita/Photomusen Avatar

  Den er også rigtig fin!

 2. Bella Avatar

  Ja, både vesten og Olivia er sød e 🙂 — og betænksomt genbrug og fornyet glæde ved at gemme den…

 3. Ingrid Avatar

  Mange tak, Anita. Jeg må altså også strikke den igen på et tidspunkt, men ak….listen er så lang, så lang;-)

 4. Ingrid Avatar

  Mange tak, Bella:-) og ja, arvestrik (og arvetøj) er bare noget af det bedste….også for miljøet:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *