Knitmandu

Knitting through the world

Lillepige-vesten: gratis opskrift

Den her vest er en gammel traver hjemme hos os. Her er et klassisk “Throw-Back-Thursday” billede af Alma i vesten for ca. to år siden. Nu bruges den flittigt af Olivia (selvom jeg ikke har haft helt til at fange hende med kameraet).

Opskriften hedder Lillepige-vesten og findes gratis på den nu inaktive blog, Livet på Lindevej (opskriften finder du lige her). Jeg har strikket den i Peruvian Highland Wool (bundfarven hedder vist Petrol og elefanternes farve er vist Fuchsia). Jeg strikkede også een til min niece i nogle andre farver, og den bruges også flittigt her et par år efter:-) Har ofte tænkt, at jeg skulle få den på pindene igen, men altså….jeg har jo så mange fine ting på min strikkeliste…
Throw-Back-Thursday – made this vest for Alma more than two years ago and it is still in use in our house, now by Olivia. I also made one for my niece back then, which is still a hit as well, so this one has a long life, which is fantastic. I used Peruvian Highland Wool, which is a yarn that really keeps looking great. I often think about knitting one more, but my knitting list is so long that I don’t often get back to things that I made years ago.af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *