Knitmandu

Knitting around the world

En tragisk dag i går, var for børnene blot endnu en dag med leg, sol og smil, og deres uskyld og umiddelbarhed varmer altid mit hjerte.

Vi er heldige, og vi nød hinanden på en lun og fredfyldt solskinsdag i Kathmandu. Mere er der vist ikke at sige i denne omgang, men jeg fik lyst til at dele disse søde billeder af Olivia i en Elvira vest fra Vibe Ulrik Søndergaards “Strikket med Kærlighed”.
Varme tanker til alle <3
Yesterday the children enjoyed themselves in the sun on a day that for us adults was filled with sadness after the terrible tragedy in Paris. The smiles and laughter of children always warm my heart, so I will share these happy photos of Olivia from yesterday – she is wearing an Elvira Vest from Vibe Ulrik Sondergaard’s knitting book “Labour of Love”.