Knitmandu

Knitting through the world

Glade børn på en solskinsdag…

En tragisk dag i går, var for børnene blot endnu en dag med leg, sol og smil, og deres uskyld og umiddelbarhed varmer altid mit hjerte.

Vi er heldige, og vi nød hinanden på en lun og fredfyldt solskinsdag i Kathmandu. Mere er der vist ikke at sige i denne omgang, men jeg fik lyst til at dele disse søde billeder af Olivia i en Elvira vest fra Vibe Ulrik Søndergaards “Strikket med Kærlighed”.
Varme tanker til alle <3
Yesterday the children enjoyed themselves in the sun on a day that for us adults was filled with sadness after the terrible tragedy in Paris. The smiles and laughter of children always warm my heart, so I will share these happy photos of Olivia from yesterday – she is wearing an Elvira Vest from Vibe Ulrik Sondergaard’s knitting book “Labour of Love”. 


af

Tags:

Kommentarer

2 svar til “Glade børn på en solskinsdag…”

  1. Mette Avatar

    åh, sådan en vest gad jeg godt ha' selv:o) Hvor er hun altså bare sød:)

  2. Ingrid Avatar

    Mange tak, Mette, og ja, den ville virkelig også være superfin i voksenstørrelse:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *