Knitmandu

Knitting through the world

Kids Month 2015: Børnestrik – Pilotlue

Der er babyboom i familien og omgangskredsen, så jeg synes ikke, at jeg laver andet end barselsgaver for tiden. Der er en overvægt af drenge, hvilket de som følger bloggen ved er lidt af en udfordring for mig, som jo er mest vant til pigestrik. 

Men babystrik passer jo perfekt med denne uges tema i Kids Month 2015, som er børnestrik (læs mere om Kids Month 2015: Børnestrik lige her ). 
Her er et par billeder af en barselsgave, som skal afsted til Canada. Om det bliver en dreng eller en pige er uvist, så jeg har brugt denne beige farve, som jeg tænker kan passe til både en pige og en dreng. Sweateren er den lille snoningssweater fra Vibe Ulrik Søndergaard, som jeg viste på bloggen her
Den har nu fået følgeskab af en lille pilothue i samme garn og med samme knapper. Opskriften er på norsk og hedder “pilotlue” og er designet er KlompeLOMPE (køb opskriften her). Som med sweateren er den strikket i Debbie Bliss’ Baby Cashmerino. Hueopskriften er meget nem at gå til, og jeg har allerede den næste på pindene. 
Jeg er egentlig meget tilfreds med det lille sæt og håber modtageren bliver glad for det:-)
There are babies all around us at the moment, so these days I am mostly knitting baby pressies. This set is going to a friend in Canada, who does not know whether she is having a girl or a boy. I think the colour will work for either. I showed the sweater on my blog a few days ago (right here), and I have now added a knitted “pilot cap” to go with it. The pattern is quite simple and can be purchased right here. I hope they like the present:-)

Kommentarer

6 svar til “Kids Month 2015: Børnestrik – Pilotlue”

 1. Anita/Photomusen Avatar

  Hold nu op, hvor er det bare fint! Det skal nok falde i god jord!

 2. Anja (Zoomsnoren) Avatar

  Hvor er det et fint sæt. <3

 3. Ingrid Avatar

  Mange tak, Anita:-) huen er vist blevet for stor, men trøjen tror jeg kommer til at passe på det rigtige tidspunkt:-)

 4. Ingrid Avatar

  Mange tak, Anja:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *