Knitmandu

Knitting through the world

Kids Month 2015: Teststrik af Ellemgenser

Tiden suser afsted, og der er voldsomme forandringer i sigte på mit arbejde. Det fylder meget, og jeg har været helt færdig, når jeg kommer hjem og har fået puttet børnene. Nu ser jeg frem til en ferie lige om hjørnet. Hvis alt går vel suser vi mod Bali og Singapore på fredag, og det er tiltrængt med familietid og hygge.

Men inden da har jeg kæmpet med at holde mig vågen om aftenen, så jeg kunne strikke denne skønne Ellemgenser færdig. Og så kan jeg også komme i gang med blogtemaet for oktober, Kids Month 2015 – det kan du læse mere om hos Lise lige her.

Jeg har teststrikket det fine mønster – Ellemgenser – for “Be Charmed af JMHK”, og det kommer forhåbentlig snart til salg lige her. Opskriften foreslår Drops Merino Extrafine, men da jeg ikke havde nok af det garn, har jeg i stedet strikket den i Drops Cottonmerino, som passer perfekt til opskriften. Jeg har strikket en str. 5-6 år, og den er så yndig til Alma. Jeg synes måske modellen er en lille smule bred, men Alma er selvfølgelig også en rimelig lang og ranglet 5-årig, så det er måske ikke helt fair;-)

Jeg har sendt mine kommentarer og forslag til den dygtige Janne, og så håber jeg snart, at I alle kan få glæde af opskriften hos hende. Jeg kan ihvertfald varmt anbefale den og skal nok også have strikket een til lillesøster:-)

I have test knitted a new pattern from “Be Charmed af JMHK”. The pattern is called Ellemgenser and will hopefully soon be available in her webshop right here. I think most of her patterns are in Norwegian, but maybe they will eventually be translated to English if the demand is high enough;-) I definitely enjoyed knitting this model for Alma and I am already planning one for Olivia as well:-) I have used Drops Cottonmerino and knitted a size 5-6 years old.


Udgivet

i

, , , ,

af

Tags:

Kommentarer

14 svar til “Kids Month 2015: Teststrik af Ellemgenser”

 1. Mette Avatar

  Hvor er hun sød og jeg elsker farven. Den klæder hende rigtig godt:) Ha' en rigtig dejlig ferie:o)

 2. gugge/Katrine Avatar

  Den er simpelthen så fantastisk fin!!! Og det er Alma også! Jeg glæder mig til at man kan få fat i opskriften 😊 rigtig god efterårsferie. Bali lyder slet ikke dårligt! !

 3. Joan Avatar

  Hvor er den fin, og både model og farven er så fin til hende.

 4. Anita/Photomusen Avatar

  Den er simpelthen så fin! Jeg synes, den sidder fint på Alma.

  Rigtig god ferie!

 5. Unknown Avatar

  Den er virkelig fin, Ingrid! Og det er din skønne pige også!! Nyd ferien. Det lyder som om den er tiltrængt…

 6. @ordvild Avatar

  Årh men den er da også bare så flot Ingrid. God ferie – håber du kan nå at få batterier helt op på max igen :o)

 7. Ingrid Avatar

  Mange tak, Mette. Jeg håber også virkelig, at hun kommer til at bruge den. Er ret glad for, at vi er ved at bevæge os lidt væk fra det meget pink univers;-) Ferien har for mit vedkommende været præget af sygdom, så det var ret ærgerligt, men børnene har haft det rigtig sjovt, og deres far er nok lidt ekstra træt;-) kh Ingrid.

 8. Ingrid Avatar

  Mange tak, Ellafanta:-)

 9. Ingrid Avatar

  Mange tak, Katrine. Nu er opskriften vist ude. Bali var dejligt, men jeg har desværre været ret plaget af sygdom. 2015 er vist bare ikke mit år:-(

 10. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Joan:-) Ja, jeg tænker også, at jeg skal have strikket flere ting i grønt til hende:-)

 11. Ingrid Avatar

  Mange tak, Anita. Ja, jeg håber virkelig hun kommer til at bruge den meget:-)

 12. Ingrid Avatar

  Mange tak, Line:-) Ferien blev desværre ikke helt som ventet for mit vedkommende med lidt for meget sygdom. 2015 har pt. været et ret hårdt år, synes jeg:-/

 13. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Liv. Sygdom blev desværre en del af ferien..øv øv. Jeg må tage revanche på et andet tidspunkt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *