Knitmandu

Knitting around the world

Tiden suser afsted, og der er voldsomme forandringer i sigte på mit arbejde. Det fylder meget, og jeg har været helt færdig, når jeg kommer hjem og har fået puttet børnene. Nu ser jeg frem til en ferie lige om hjørnet. Hvis alt går vel suser vi mod Bali og Singapore på fredag, og det er tiltrængt med familietid og hygge.

Men inden da har jeg kæmpet med at holde mig vågen om aftenen, så jeg kunne strikke denne skønne Ellemgenser færdig. Og så kan jeg også komme i gang med blogtemaet for oktober, Kids Month 2015 – det kan du læse mere om hos Lise lige her.

Jeg har teststrikket det fine mønster – Ellemgenser – for “Be Charmed af JMHK”, og det kommer forhåbentlig snart til salg lige her. Opskriften foreslår Drops Merino Extrafine, men da jeg ikke havde nok af det garn, har jeg i stedet strikket den i Drops Cottonmerino, som passer perfekt til opskriften. Jeg har strikket en str. 5-6 år, og den er så yndig til Alma. Jeg synes måske modellen er en lille smule bred, men Alma er selvfølgelig også en rimelig lang og ranglet 5-årig, så det er måske ikke helt fair;-)

Jeg har sendt mine kommentarer og forslag til den dygtige Janne, og så håber jeg snart, at I alle kan få glæde af opskriften hos hende. Jeg kan ihvertfald varmt anbefale den og skal nok også have strikket een til lillesøster:-)

I have test knitted a new pattern from “Be Charmed af JMHK”. The pattern is called Ellemgenser and will hopefully soon be available in her webshop right here. I think most of her patterns are in Norwegian, but maybe they will eventually be translated to English if the demand is high enough;-) I definitely enjoyed knitting this model for Alma and I am already planning one for Olivia as well:-) I have used Drops Cottonmerino and knitted a size 5-6 years old.