Knitmandu

Knitting around the world
Som I nok har bemærket, er jeg ret begejstret for opskrifterne fra norske Paelas og har efterhånden strikket mig igennem mange af dem. Nu har jeg så også prøvet kræfter med mønsteret, Valentine, som er en ret enkel sweater med V-udskæring både foran og bagpå (mønsteret kan købes her). 

Jeg har strikket str. 4-5 år til Alma, men den er nok blevet lidt for lille til hende. Jeg har strikket den i det skønne, bløde Drops Air garn på pind 5, og det går hurtigt. Jeg kæmpede dog noget med at tyde opskriften i forhold til de sidste indtagninger, og det er stadig lidt uklart for mig, hvad der menes, men jeg fandt min egen måde, så næste gang bliver det nok nemmere. Jeg ærgrede mig også lidt over, at der ikke er mål i opskriften. Ærmerne er der. f.eks. ingen mål på, der står blot hvor mange gange man skal tage ud, hvilket jo er lidt et vidt begreb. Men jeg er glad for resultatet, og garnet er simpelthen så blødt og let. Den skal strikkes igen i en større version til Alma, og så må denne være til Olivia:-) Det var ikke det bedste foto-vejr, men her er lidt bedre med en lidt modvillig Alma. Det kan være jeg må tage nogle billeder af sweateren på Olivia en anden dag. 
You have probably noticed that I am quite fond of the patterns coming from Norwegian Paelas and I have knitted quite a lot of their things. This time I have tried their pattern for Valentine, which is a light and soft v-neck sweater. I used the wonderfully soft yarn, Drops Air and made a size 4-5 years for Olivia using needle 5. I think it turned out a bit too small for Alma and will have to knit it again. The pattern would be better if it included more measurements, not least for the length of the sleeves and for me the description of the last part of the raglan was a little unclear. But all in all, a really beautiful and simple sweater that is light as a feather (almost). I will have to make a bigger version for Alma and this one can then be passed down to Olivia. You can buy the pattern here