Knitmandu

Knitting around the world

Min sommerferie er startet og det er skønt! Vi er startet i Spanien og tager derefter til Danmark i knap fire uger. Oven på de sidste par måneder er familietid og afslapning totalt balsam for sjælen! Men der bliver måske lidt stille herinde over sommeren…eller også bliver mine indlæg ultrakorte. Her får I lige et kort indlæg med anbefaling af en opskrift.

På Instagram forelskede jeg mig i et par strikkede shorts, som jeg var nødt til at strikke med det samme. De er stort set blevet strikket på flyveturen mellem Istanbul og Malaga, og de er virkelig nemme at gå til. Opskriften hedder “Perleshorts” og designeren bag er Jeanette Green. Opskriften findes på hendes hjemmeside, hvor du også kan købe flere andre fine designs (besøg hendes side her). Jeg har f.eks. allerede købt hendes opskrift, “Pocket Skirt”, som jeg håber at strikke hen over sommerferien.

Jeg har strikket disse til Alma med Debbie Bliss Cashmerino garn. Min erfaring med garnet er, at det altid bliver for stort i størrelserne, så uden at lave strikkeprøve, valgte jeg at strikke efter str. 12 måneder, men med længde som str 5-6 år. Og de passer Alma på snart fem år, som er ret glad for korte shorts:-) Min mand synes de ligner et par underbukser fra 70’erne, men jeg er jo også ret glad for retro-looket:-) jeg har desværre ikke fået så gode billeder af dem i brug, men vejret i Sydspanien appelerer ikke rigtig til strikkede shorts;-)
We have started our summer holiday in Spain and will be heading to Denmark for four more weeks on Monday. After two difficult months this is probably my most needed holiday ever! I will continue to blog over the summer, but sporadically and with shorter posts (which is perhaps pretty standard for my blog, anyway…) today I want to recommend a new pattern from a designer, I have only recently discovered. The pattern is called Pearl Shorts and I have knitted them in Debbie Bliss Cashmerino yarn.  The pattern is from Jeanette Green (her patterns are in Norwegian and can be purchased here). My husband thinks they look like a pair of briefs from the Seventies;-) but I do have a weakness for the retro look;-)