Knitmandu

Knitting through the world

Little Hannah’s kyse med hulmønster


Så får I lige en kyse mere, og så lover jeg at stoppe:-) det er fortsat Little Hannah’s kyse fra Little Edith’s Knits (du kan købe mønsteret her). Denne gang har jeg strikket den med hulmønster i str. 1-2 år (du kan se billeder af min version med rillemønster her) og brugt Yaku uld fra CaMaRose (du kan se garnet her). I følge banderolen er farven karryguld, men jeg synes nu farven er bronze og passer perfekt til det skønne vintagemønster:-) 

I couldn’t help myself and had to knit another bonnet. I used the pattern for Little Hannah’s kyse (available in Danish here), but used a variation of the pattern compared to my last version (which you can see here). I have used Yaku yarn from CamaRose (you can buy the yarn here) and I am pretty satisfied with this little vintage bronze bonnet 🙂

 


af

Tags:

Kommentarer

7 svar til “Little Hannah’s kyse med hulmønster”

 1. A + K = ♥ Avatar

  Hvor er den dog bare bedårende!

  – Anne

 2. A + K = ♥ Avatar

  Hvor er den dog bare bedårende!

  – Anne

 3. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Anne:-) Gad virkelig godt se den "in action", men det kræver jo ligesom en baby;-)

 4. gugge/Katrine Avatar

  Wow, hvor er den altså også bare skøn. Og hvor ser det garn lækkert ud!!

 5. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Katrine. Og ja, jeg er helt syg med den farve:-)

 6. Unknown Avatar

  Hvor er den super sød 🙂

 7. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Nanna:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *