Knitmandu

Knitting through the world

Ballerinaromper til Olivia

Hvis du følger med herinde, har du nok opdaget, at jeg af og til forelsker mig i et mønster, som jeg så sagtens kan strikke igen og igen. Det er tilfældet med ballerinaromperen fra Sara Langvik Berge (opskriften kan købes her).

Først strikkede jeg en babyversion, som er sendt afsted som barselsgave (du kan se den her). Så strikkede jeg en til Alma, som hun fik samme lørdag, som jordskælvet ramte Nepal (Almas ballerinaromper kan du læse om her). Og nu blev jeg så endelig færdig med en til Olivia. Hun lagde straks en bestilling ind, da Alma fik sin, men pga. de svære tider som har fulgt i kølvandet på jordskælvet, lykkedes det mig først at gøre den færdig i sidste uge.

Olivia er vild med den og stillede velvilligt op til billeder. Jeg har strikket en størrelse 2 år til hende, og den er lidt lille, men det fungerer sådan set meget godt, da en ballerinadragt jo også helst skal sidde lidt til. Jeg har strikket den i Drops Babymerino, og skørtet er (som med de andre to) strikket med Brushed Alpaca Silk fra Drops. Og nu tager jeg en pause fra denne fantastiske opskrift, selvom flere af pigernes venner allerede har lagt bestilling ind på én (tænker de må få deres mor eller far til at lære at strikke, hvis de vil have en i nærmeste fremtid;-)).

Those who follow my blog will have noticed that I sometimes fall in love with a pattern that I then knit again and again. This is the case with the Ballerina Romper designed by Sara Langvik Berge (you can buy the pattern in English here). First I knitted a baby version (which you can see here). Then I knitted a version for Alma (which you can see here). And finally, with quite a bit of delay due to the difficult times that have followed the devastating earthquake in Nepal, I have finished a ballerina romper for Olivia. And she loves it. I knitted size 2 years old, which is a bit on the small side, but I think it works, since a ballerina dress is supposed to be a bit tight fitting. I have used Drops Babymerino and Drops Brushed Alpaca Silk. Now I will probably give the pattern a rest for awhile;-)


Kommentarer

12 svar til “Ballerinaromper til Olivia”

 1. Anja (Zoomsnoren) Avatar

  Det er også en rigtig sød model – og ikke mindst klæder den din datter<3

 2. Anja (Zoomsnoren) Avatar

  Det er også en rigtig sød model – og ikke mindst klæder den din datter<3

 3. Astrid Avatar

  Årh, hvor er hun altså fin! Og de bløde, bløde arme…

 4. Astrid Avatar

  Årh, hvor er hun altså fin! Og de bløde, bløde arme…

 5. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Anja:-) Men nu skal jeg også have en lille ballerina pause;-)

 6. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Anja:-) Men nu skal jeg også have en lille ballerina pause;-)

 7. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Astrid. Og ja, den der babyhud bliver man bare ikke træt af;-)

 8. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Astrid. Og ja, den der babyhud bliver man bare ikke træt af;-)

 9. Mette Avatar

  Åh, hvor er hun bare en sød lille ballerina:)

 10. Mette Avatar

  Åh, hvor er hun bare en sød lille ballerina:)

 11. Ingrid Avatar

  Min søde bløde ballerina:-) er lidt spændt , om hun kan passe den, når vi vender hjem til Nepal efter sommerferien;-)

 12. gugge/Katrine Avatar

  Hvor er den bare skøn, og det er Olivia også!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *