Knitmandu

Knitting through the world

Cardigan med hulmønster…igen…

Og så lykkedes det! Efter mit sidste forsøg med Vibe Ulrik Søndergaards cardigan med hulmønster fra bogen “Strikkede Babydrømme” (som du kan se her), var jeg fast besluttet på, at jeg SKULLE have sådan en cardigan i en ordentlig størrelse og i et ordentligt garn.
Jeg er jo verdens dårligste til at lave strikkeprøve, hvilket jo også er grunden til, at jeg ofte kommer galt afsted med størrelserne. Jeg har strikket størrelse 12-18 måneder på pind 4 med en tråd af Rasmillas yndlingsgarn og en tråd Kitten Mohair fra Sandnes Garn og strikket den en hel del længere både i kroppen og ærmerne. Jeg har også valgt at strikke de to forstykker og ryggen i ét stykke for at minimere monteringen, OG jeg har strikket de to ærmer samtidig! Og hvis jeg selv skal sige det, så passer den Olivia på 2 år og 2  måneder perfekt:-) Hun var meget glad for at få den på, og vi fik snuppet lidt morgenbilleder på besøg hos kaninen og blomsterne. Godmorgen fra Kathmandu:-)

And finally we have a cardigan that works from “Lullaby Knits” by Vibe Ulrik Søndergaard. In my last post (here) I showed a version that didn’t work out. Too small and in loose annoying yarn. This time I knitted with Rasmillas Yndlingsgarn and Kitten Mohair from Sandnes Yarn and it fits Olivia perfectly. 


Kommentarer

18 svar til “Cardigan med hulmønster…igen…”

 1. @ordvild Avatar

  Hey hvor er den da lige fin. Ser lækker blød ud og jeg elsker når der er lidt længde på ærmerne, så de ikke kravler op bare man løfter armene op over naglehøjde. Vild med de pink knapper. Succes!

 2. @ordvild Avatar

  Hey hvor er den da lige fin. Ser lækker blød ud og jeg elsker når der er lidt længde på ærmerne, så de ikke kravler op bare man løfter armene op over naglehøjde. Vild med de pink knapper. Succes!

 3. Die HausFrau Avatar

  Du er så lynende hurtig! Den er blevet virkelig sød. Jeg kan rigtig godt forstå, at Olivia blev glad. 🙂

 4. Die HausFrau Avatar

  Du er så lynende hurtig! Den er blevet virkelig sød. Jeg kan rigtig godt forstå, at Olivia blev glad. 🙂

 5. Elena - Cupcake By Me Avatar

  Den er så fin og hun nyder det rigtig! Så smart med den bløde farve og pinke knapper som prikket over i'et 🙂

 6. Elena - Cupcake By Me Avatar

  Den er så fin og hun nyder det rigtig! Så smart med den bløde farve og pinke knapper som prikket over i'et 🙂

 7. Anita/Photomusen Avatar

  Hvor er den yndig! Det er så fint med de pink knapper til det grå garn.

 8. Unknown Avatar

  Smuk!! Og store pige med hestehale og det hele 😊

 9. Unknown Avatar

  Smuk!! Og store pige med hestehale og det hele 😊

 10. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Liv. Jeg er også rigtig glad for pasformen, inklusiv ærmerne:-)

 11. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Astrid. Jeg er SÅ glad for, at jeg valgte at strikke flere stykker sammen. Hvorfor gøre montering mere besværligt end nødvendigt?;-)

 12. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Astrid. Jeg er SÅ glad for, at jeg valgte at strikke flere stykker sammen. Hvorfor gøre montering mere besværligt end nødvendigt?;-)

 13. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Elena. Ja, jeg er også blevet glad for knapperne, selvom jeg var lidt i tvivl til at starte med:-)

 14. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Elena. Ja, jeg er også blevet glad for knapperne, selvom jeg var lidt i tvivl til at starte med:-)

 15. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Anita. Ja, det er nærmest heldigt, at jeg var løbet tør for træknapper;-)

 16. Ingrid Avatar

  Tusind tak, Anita. Ja, det er nærmest heldigt, at jeg var løbet tør for træknapper;-)

 17. Ingrid Avatar

  Åh ja, Louise, hun vokser som ukrudt og vil allerhelst ligne storesøster hele tiden;-)

 18. Ingrid Avatar

  Åh ja, Louise, hun vokser som ukrudt og vil allerhelst ligne storesøster hele tiden;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *